Zăzuleni este un sat din cadrul comunei Popencu din Unitățile Administrativ-Teritoriale din Stînga Nistrului, Republica Moldova. Localitatea se află la distanța de 29 km de orașul Rîbnița și la 91 km de Chișinău. Populaţia satului Zăzuleni alcătuia 947 de oameni în anul 2012. Satul Zăzuleni a fost menționat documentar în anul 1709.
Read moreTopic discussion |
Statistics topic |
||||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Moldova te iubesc si ma mindresc
Vă invităm să vă expuneţi părerile referitor la subiectul propus şi să dezbateţi argumentat opiniile noastre şi ale participanţilor la discuţie. |
|
-
#1 lzm00 06 May 2017 | 7:45 Read more -
#2 CalinRomania 14 May 2011 | 21:17 Draga vados,
Da eu numai ce am vorbit cu un moldovan care traeste de 20 de ani traeste in rominia si tot spune ca moldovanul e diferit de roman.NU spun ce cuvinte el spunea de romani.
Sa nu-mi spui ca o fi traind prin Moldova Romaneasca,acolo unde,logic traiesc moldovenii.Si sa aud:ca de fapt moldovenii sunt diferiti de moldoveni! :))))
Cu drag,CalinRomania..............................................................
PS Draga vados te rog,imi dai permisiunea de a scrie si eu-la subiectul deschis de tine Roman sau Moldovean? Mantionez ca nu sunt moldovean.Nu de alta dar am incercat sa deschid si eu un subiect de acest gen-in care intrebarea era mai corect pusa:Roman Moldovean sau "doar" Moldovean?-dar se pare ca atitudinea mea normal-romaneasca nu este pe placul "conducerii" forumului care se pare ca mi-a "cenzurat" subiectul.De ca doar e "democratie" !!!
-
#3 vados 13 May 2011 | 11:29 Sa vezi citi prieteni eu am. -
#4 calator 05 November 2011 | 15:57
E tare trist ca exista si asa moldoveni, pe de o parte sa imbratiseze cetatenia romana si sa beneficieze de ospitalitatea tarii adoptive, iar pe cealalta parte sa ii critice cetatenii ... oare cum se numeste astfel de caracter ? Pe langa faptul ca este un neadaptat. Asa se intampla cu unii oameni(am vazut si eu romani, moldoveni, greci si multi altii) ce aleg sa traiasca in alta tara si sa ii gaseasca doar nod in papura. Ei nu stiu ce vor, inca nu sunt maturi ... Cu parere de rau, multe mesaje pe acest forum interesant sunt pline de generalizari si prejudecati la adresa romanilor. Ma bucur insa, ca traind in Republica Moldova nu am dat foarte des de astfel de personaje tinere :) ca Mexxik81 si vados si mai degraba de oameni primitori cu care sunt prieten. -
#5 vados 05 November 2011 | 14:44 Da eu numai ce am vorbit cu un moldovan care traeste de 20 de ani traeste in rominia si tot spune ca moldovanul e diferit de roman.NU spun ce cuvinte el spunea de romani. -
#6 Mexxik81 05 November 2011 | 0:06 Adrianis Romanii o meritat asa comportare pentru ca asa so recomandat! cind o sa ne accepte is respecte Romanni pe noi atunci voi fi mai bun cu ei!forte simplu! Eu te asigur eu am mult contact cu Rominii , prin Firma mea o trecut peste 100 de Romani si pot sati spun 100 % din toti nici unui om!! statistika mea spune ca natia asta e stricata! si daca ajungi prin Germania mai bine nu spune ca esti Roman o sa fie mai bine -
#7 zefox 05 October 2011 | 19:50
+1
I si al II-lea razboi mondial au demonstrat-o. -
#8 Adrianis 05 October 2011 | 18:39 Read more -
#9 Mexxik81 05 October 2011 | 7:14 Tu esti mindru Ca esti Roman ! Da pentru mine cuvintul Roman si Romania este o injurare!! Iti mai repet inca o data Romanii sint in Europa cei mai Pacatosi din toate Natiile si asta e adewarul.so terminat discutia -
#10 CalinRomania 05 September 2011 | 22:49 Read more -
#11 Mexxik81 05 September 2011 | 22:21 imi pare rau dar tu numi esti interesant nu mai am chef sa discut cu tine comentariile tala nu au baza!! ciao! -
#12 Mexxik81 05 September 2011 | 22:18 asazate 10 ! -
#13 Adrianis 05 September 2011 | 22:12 Ve-R-standen...)) Prea bine, ai o bilă albă, dar doar la capitolul biografie :) -
#14 Mexxik81 05 September 2011 | 21:56 Adrianis !! Weiss du was? für mich bist du keine Person mit wemm Ich auf eine Inteligente Ebene unterhalten kann! Vestanden? :) Neamurile mele sint din Mereni!!un pic mai departe de Bubueci :) Ieftin sint Romanii !! din cauza asta e angajez la mine la munca Cu 8 € la ora, Cu inteligenta mea sint foarte multumit!! Eu am plecat din Moldova la 14 ani din cauza asta scriu cu greseli Moldovenesti! dar pe mine asta nu ma deranjeaza -
#15 Adrianis 05 September 2011 | 19:44 Vorbe ieftine. Sincer, îmi pare foarte improbabil ca un tip cu nick-ul MEXIC să trăiască în Germania. Şi ştii ce îmi pare mai improbabil? Ca o persoană atât de agramată ca tine să ajungă în Germania. Acum nu te supăra, dar ca să ajungi în Germania, trebuie să fii, printre altele, un tip inteligent, iar persoanele inteligente fac... să zicem... mai puţine greşeli. Aşa că numai bine ţie călătorule interstatal de prin Bubuiecii Vechi, dar nu eşti la mai mult de 200 km de mine. Iar întrebările din celălalt topic au rămas încă fără răspuns şi sincer, mă gândesc că o persoană care trăieşte de 17 ani în Germania, ar fi capabil sau să răspundă la acele întrebări, sau să recunoască că nu are dreptate...)) -
#16 Mexxik81 05 September 2011 | 19:16 Adrianis !! Romanii sint cei mai mari tradatori din Europa si saruta fundul la toata europa ca altfel o sa moara de foame! Eu ca Moldovan sint mai respectat in orice Tara europeana ca un Roman. Adrianis tu nascut in Moldova spui ca esti Roman esti pentru mine un tradator, Eu traesc 17 ani in Germania si pot sa ei cetatenia orice moment dar nu o eau pentru ca eu sint Moldovan! si nu ma vind ca voi Romanii! -
#17 Adrianis 05 September 2011 | 14:30 "Noi o să reuşim! Noi nu suntem trădători! Noi vom pupa fundul Rusiei până ni se va usca limba! Şi îl vom pune pe al nostru la bătaie ca să ne călărească armata de peste Nistru de câte ori vor avea chef! Paşaportul meu e albastru, şi mai are 2 dungi, una albă, alta roşie, da' nu îl schimb! Pentru că mă mândresc că sunt ceea ce sunt." -
#18 Mexxik81 05 September 2011 | 8:14 Noi o sa reusim! Noi nu sintem tradatori!! Noi nu sintem Romani!! Pentru ca Noi sintem Moldoveni!!! Pasaportul mei e albastru, e vechi , botit da nu al schimb ! pentru ca ma mindresc ca sint Moldovan -
#19 zefox 05 August 2011 | 14:05 Un forum intreg e dedicat nationalitatii moldovenesti, propui ca in fiecare topic acestui forum sa fie post-ul dat? -
#20 CalinRomania 05 July 2011 | 1:23 Read more