Făgureni este un sat din cadrul oraşului Străşeni, raionul Străşeni. Localitatea se află la distanța de 6 km de orașul Strășeni și la 29 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 770 locuitori. Satul Făgureni a fost menționat documentar în anul 1448 cu numele Curluceni.
Read moreTopic discussion |
Statistics topic |
||||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Împletirea nuielelor de salcie
Vă invităm să vă expuneţi părerile referitor la subiectul propus şi să dezbateţi argumentat opiniile noastre şi ale participanţilor la discuţie. |
|
1
-
#1 Lenuta 21 June 2011 | 11:38 La noi e la moda sa iti zidesti garduri mai inalte ca casa, dar cred ca se poate de gasit loc si pentru astfel de gard decorativ pentru florile din gradina, etc
-
#2 doina 21 June 2011 | 8:19 Recent într-o călătorie prin ţările europene am văyut multe garduri împletite! Drept că sînt doar decorative nu şi de protecţie după cum sîntem noi obişnuiţi. Cu toate că în ţară mai avem meşteri care împletesc, oamenii nu le mai solicită. Este regretabil!!!
Cînd voi avea o casă, numaidecît voi avea o astfel de minunăţie în curte!!!! -
#3 admin 06 April 2011 | 11:04 În atenția utilizatorilor!!!
Site-ul www.moldovenii.md nu susține și nu promoveaza niciun partid politic.
Campania de promovare a site-ului www.moldovenii.md nu face parte din campania de publicitate a căruiva partid politic.Administrația site-ului NU va accepta publicarea mesajelor și comentariilor cu caracter electoral !!!
-
#4 Lenuta 06 March 2011 | 10:16 Imi plac foarte mult gardurile impletite din nuiele
1