Broșteni este o localitate-centru de comună din Unitățile Administrativ-Teritoriale din Stînga Nistrului, Republica Moldova. Broșteni este unicul sat din comuna cu același nume. Localitatea se află la distanța de 30 km de orașul Rîbnița și la 132 km de Chișinău. Conform datelor anului 2011 populația satului constituia 462 de oameni. Satul Broșteni a fost menționat documentar în anul 1856.
Read moreTopic discussion |
Statistics topic |
||||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Strategia de dezvoltare a Moldovei pînă în anul 2025
Vă invităm să vă expuneţi părerile referitor la subiectul propus şi să dezbateţi argumentat opiniile noastre şi ale participanţilor la discuţie. |
|
-
#21 CalinRomania 06 November 2011 | 12:51 Problema este ca energia regenerabila nu este cea mai ieftina.Din pacate inca un kwh produs prin metodele traditionale,poluante este mai ieftin decat un kwh produs de resursele regenerabile.Boom-ul pe care il vezi in ultimul timp este de fapt datorat ajutoarelor statale pe care le primesc cei care investesc in energia regenerabila.Iti spun asta pentru ca studiez de cativa ani acest fenomen.Iar apoi nu stiu daca RM isi poate permite aceste subsidii.
-
#22 CalinRomania 06 November 2011 | 12:47 Draga burlakule............in primul rand te salut !!! Si binenteles ca salut si pe toti ceilalti !!!
...
Cred ca adevarata independenta,ca un stat ce aspira la o evolutie,nu poate fi fara o independenta energetica.Propun sa ne orientam spre energia verde-cea mai ieftina si accesibila p/u Moldova. -
#23 CalinRomania 06 November 2011 | 12:45 Draga alice,.....#13.................Sa te auda Bunul Dumnezeu !!!
-
#24 Sergey 06 September 2011 | 18:29 Вся это стратегия и выединного яйца не стоит, без базиса или фундамента, зависимости от импорта энергии, необходимой для выработки этой стратегии, какой же выход? Выход, на мой взгляд состоит в том, что крайне важно, произвести экономический анализ рынков и технологий и вкладывать и развивать наукоемкие технологии, как бы дороги они не были, это даст в перспективе, толчок к развитию всего сектора экономики Молдовы, а также обеспечит новыми перспективными рабочими местами населения этого региона, инеграция и просто хозяйское отношение к материальным и трудовым рессурсам. -
#25 tinka 06 June 2011 | 17:34 Alice: Pozitivismul la putere!!!
-
#26 admin 06 April 2011 | 10:34 În atenția utilizatorilor!!!
Site-ul www.moldovenii.md nu susține și nu promoveaza niciun partid politic.
Campania de promovare a site-ului www.moldovenii.md nu face parte din campania de publicitate a căruiva partid politic.Administrația site-ului NU va accepta publicarea mesajelor și comentariilor cu caracter electoral !!!
-
#27 Gebeleizis 06 January 2011 | 23:39 RUSINE !!!
ŞOCANT! Nu acceptăm intimidarea tinerilor moldoveni din România! -
#28 Gebeleizis 06 January 2011 | 23:38 Vai si amar de capul asa numitei societati civile din Romania, tara UE, daca ataca niste copii care sunt vinoveti de faptul ca tin la tara lor - Moldova.
-
#29 alice 06 January 2011 | 11:53 IN anul 2025 vom fi mem,bri UE vom fi membri NATO vom fi o tara infloritoare vom fii ROMANIA MARE. -
#30 adara 30 May 2011 | 17:45 Noi sintem lenosi? oamenii nostri muncesc din greu in toata europa si Rusia. Ginditi-va, ce spunetzi. Nu cred ca nu murim de foame doar datorita tarilor vecine
-
#31 Johnny18 23 May 2011 | 16:06 Burlakul .... cu tine oricine va fi deacort,dar vezi care este problema.Noi suntem saraci si suntem dependeti de altcineva din cauza ca suntem lenosi si ca marea parte de oameni nu doresc sa lucreze.Un om zdravan la 20 de ani in loc sa-si caute de lucru undeva el sta si vinde patrunjel la piata si cum credeti cit va tine asa.Noi nu murim de foame datorita ca tarile vecine dau bani ca sa nu ne facem ca o tara din africa si sa nu incep un razboi statal -
#32 burlakul 14 May 2011 | 2:00 Cred ca adevarata independenta,ca un stat ce aspira la o evolutie,nu poate fi fara o independenta energetica.Propun sa ne orientam spre energia verde-cea mai ieftina si accesibila p/u Moldova.In plus cred ca ar trebui forta concentrata spre unica noastra bogatie-pamintul.Ar trebui optimizarea si rationalizarea acestor resurse.In combinatie cred ca ar face minunile asteptate de noi si ar ridica nivelul nostru de viata.Desigur numai cu forte comune putem obtine rezultate evidente.Ar trebui sa nu mai fim "stiuka,lebada si racul",p/u acesta tara... -
#33 Gebeleizis 05 August 2011 | 23:27 Asi propune celor de la www.moldovenii.md sa initie o dicutie publica pe marginea strategiilor postate pe site cu participarea expertilor si a tuturor celor interesati. Cum credeti? -
#34 zefox 05 June 2011 | 23:44 @Altair De multe ori am intilnit ca ei vor continua sa faca ceea ce inca nici nu au inceput: poverty reduction, reform efforts to safeguard competitiveness si mai sunt multe... -
#35 Altair 05 May 2011 | 21:42 Try to: http://www.imf.org/external/np/loi/2011/mda/032411.pdf -
#36 Altair 05 May 2011 | 21:41 Ati vazut raportarile Moldovei catre IMF? Ultima scrisoare a lui Filat este din martie 2011. Nu stiu daca pot posta un link aici? -
#37 robert 05 May 2011 | 21:07 adim imin pare rau pt tine dar tu nu esti moldovean tu esti un rus venit calare pe tanc ca sa ne fure nu sa ne elibereze -
#38 Constantin 05 May 2011 | 10:09 #84 admin +1 ))))) pe foaie suna frumos, ramine de realizat! o nimica-toata! )))) -
#39 admin 05 May 2011 | 10:00 Ce ziceti de strategiile noastre? ))) http://www.moldovenii.md/section/10/content/2402 -
#40 lilib 05 April 2011 | 23:01 am eu o idee, pot spune biblica: " iubeste-ti aproapele" - de aici incepe binele... bineinteles nu prin a preacurvi, fiecare gindeste dupa cum este dezvoltata mintea lui si face dupa cum a vazut la parintii sai, unii o iau pe calea cea buna, altii degradeaza...dar hai sa fim un pic mai destepti si sa invatam pe greselile altora, nu sa ridem de ele!!!