Drepcăuţi este un sat şi comună din raionul Briceni. Drepcăuţi este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Satul este situat în regiunea de nord-vest a Moldovei, la hotar cu Ucraina şi România. Localitatea este situată la o distanță de 35 km de oraşul Briceni, la 5 km de oraşul Lipcani şi la 270 km de Chișinău. Satul este parcurs de traseul internaţional Odesa – Cernăuţi şi de calea ferată internaţională. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituie 2570 de oameni. Satul Drepcăuţi apare ca localitate pe harta ţinutului Hotin după 1812.
Read moreTopic discussion |
Statistics topic |
||||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Prajitura mea cu mere - trebuie sa o incercati
Am preparat o delicioasa prajitura cu mere! A fost pe gustul intregii familii de mancaciosi, mi-au spus ca nu au mai mancat un desert atat de reusit de mult timp! Reteta am luat-o de pe site-ul Bucatarul Sef. Foarte ok tot ce am gasit acolo! Va invit si pe voi la prajitura! Reteta culinara - prajitura cu mere o gasiti aici
|
|
1
-
#1 DonCezar 17 May 2017 | 14:49 Бесплатная доставка вкусной пиццы и обедов в Кишинёве!
Большой ассортимент вкусной Итальянской пиццы на любой, даже самый изысканный вкус, с бесплатной доставкой ждёт Вас в ресторане Don Cezar! Также у нас в меню имеется: бизнес ланч, завтрак, супы, лазанья и паста, салаты, гриль, гарниры, особые блюда, напитки, десерты, постное. Всё это Вы также можете заказать с бесплатной доставкой по г.Кишинёву по телефону 022 009 009 или оставив заявку через сайт doncezar.md.
Ознакомиться с полным меню можно на нашем сайте doncezar.md
Телефон 022 009 009
1