Valea Rusului este un sat din cadrul comunei Pruteni, raionul Făleşti. Localitatea se află la distanța de 21 km de orașul Fălești și la 147 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 689 de oameni. Satul Valea Rusului a fost menționat documentar în anul 1446.
Read moreTopic discussion |
Statistics topic |
||||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Cîştigă o invitaţie pentru două persoane la „GOA Territory” Выиграй приглашение на двоих в «GOA Territory»
Concurs: „Descoperă Moldova” Stimaţi vizitatori ai site-ului moldovenii.md. Vă propunem un concurs distractiv. Trimiteţi-ne bancuri pe teme, care vizează cultura, comportamentul, abilităţile moldovenilor sub aspectele sale pozitive. Cele mai haioase şi ingenioase bancuri vor fi apreciate de noi şi vor fi plasate pe pagina nouă a site-ului. Cel mai bun banc va fi premiat cu o invitaţie pentru două persoane la „GOA Territory”.
Pentru mai multe detalii, contactaţi-ne la tel.: 022 225-411, 078-844-114 Va mulţumim.
Конкурс «Откройте Молдову» Уважаемые посетители сайта moldovenii.md. Мы предлагаем вам увлекательный конкурс. Отправьте нам анекдоты на темы, касающиеся культуры, поведения, навыков молдаван с положительной стороны. Самые смешные и умные анекдоты будут оценены нами и размещены на новой странице сайта. Приз за самый лучший анекдот ‒ приглашение на двоих в «GOA Territory». Ждем ваши анекдоты, начиная с сегодняшнего дня, 19 августа, и до 30 августа 2013. За дополнительной информацией обращайтесь по телефонам: 022 225-411, 078-844-114 Спасибо. |
|
-
#1 admin 30 August 2013 | 15:36 Cîștigătorul concursului este: sync!!! Felicitari -
#2 IonelaColesnic 30 August 2013 | 15:32 pe patul de moarte:- Mama, esti aici?? -
#3 goreaci 30 August 2013 | 9:45 Un moldovean, vorbind despre planurile sale de viitor de placare la Moscova:
"Bluji am, jeaca-mi cumpar, o leaca de bataie stiu... acum ma duc la Moscova" -
#4 goreaci 30 August 2013 | 9:43 Doi mosnegi moldoveni din Speia, stateau pe o banca:
-Auzi,o vezi pe tipa aia? moare dupa mine.
-Da de unde stii?
-Doar n-o sa moara inainta mea.! -
#5 goreaci 30 August 2013 | 9:42 Se uita Ion peste gard si il vede pe Vasile jucand tenis cu Agassi. Batea
Vasile la Agassi de nu-i venea sa creada.
- Ba Vasile domnu ala nu-i Agassi?
- Ba da mai Ioane.
- Si tu stii tenis, ma?
- Stiu ma Ioane, mai bine n-as sti. No ia ca iara l-am batut.
-Apoi cum sa face ma, ca nu te-am vazut niciodata. ( Agassi terminat, il
roaga sa mai joace o partida)
-Du-te in fundu' gradinii, acolo-i un broscoi, ala-ti indeplineste orice
dorinta, numa vezi de vorbeste mai tare cu el ca-i cam surd.
Se duce Ion la broasca si ii spune ca vrea mult aur. Cand ajunge acasa
constata ca in batatura avea un taur. Se plange la Vasile:
- Surda tare broscuta ta, am vrut mult aur si mi-a dat un taur.
- Si tu crezi ca eu am vrut sa fiu tare-n tenis? -
#6 goreaci 30 August 2013 | 9:40 Cum spun moldovenii la " inchide lumina!"?
"Ucide becu!" -
#7 IonelaColesnic 29 August 2013 | 23:08 - Doriti sa vedeti zambetul enigmatic al Monei Lisa, fara sa vizitati Louvre-ul?
- ...?!
- Intrebati-va sotia, pe ce v-a cheltuit salariul... -
#8 IonelaColesnic 29 August 2013 | 23:05 Multi cred ca broastele testoase traiesc mult. In realitate ele traiesc putin dar foarte incet. -
#9 IonelaColesnic 29 August 2013 | 23:04 "In adancurile Africii, un grup de turisti a fost prins de catre un trib de canibali.
Seful tribului zice:
- Scapa doar cel care stie un banc nou! Va previn, avem internet!" -
#10 IonelaColesnic 29 August 2013 | 23:03 Daca prietenul tau ti-a daruit un disc cu piesele lui Fuego, cel mai probabil prietenul tau este insusi Fuego. -
#11 IonelaColesnic 29 August 2013 | 23:01 - Fiule, cum poti sa-i spui matusii tale ca e proasta? Spune-i imediat ca-ti pare rau!
Copilul se duce la matusa si-i spune:
- Imi pare rau ca esti proasta! -
#12 IonelaColesnic 29 August 2013 | 22:57 - Gheo, stii ca Ion e la spital?
- Nu se poate! L-am vazut ieri la brat pe bulevard cu o femeie foarte frumoasa!
- Exact. L-a vazut si nevasta-sa. -
#13 IonelaColesnic 29 August 2013 | 22:54 El si ea, acasa:
- Draga mea, in 3 ore trebuie sa iesim.
- Dar, dragul meu, abia mi-am spalat parul, nu se va usca pana atunci!
- Draga mea, pentru cazuri din astea exista uscator. In cazuri exceptionale, fier de calcat, iar in cazuri extreme foarfeca. Deci alege! -
#14 IonelaColesnic 29 August 2013 | 22:49 -Acuzat, esti condamnat la 45 de ani de inchisoare!
-Dar domnule judecator, nu cred ca mai traiesc atat!
-Fa si tu cat poti! -
#15 sync 23 August 2013 | 10:15 Intr-o dimineata inainte de lupta Stefan cel Mare aduna armata si intreaba:
-Cine a baut aseara ?Nici un raspuns.
-Cine a baut aseara intreaba a doua oara.Tot nici un raspuns .
-Cine a baut aseara intreaba nervos a treia oara.
Din formatie iese un soldat pirpiriu si spune:
-Eu MARIA TA !
-Hai sa ne dregem , ceilalti la LUPTA !