Rădulenii Vechi este un sat şi comună din raionul Floreşti. Rădulenii Vechi este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 11 km de orașul Florești și la 139 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 1575 de oameni. Satul Rădulenii Vechi a fost menționat documentar în anul 1772.
Read moreTopic discussion |
Statistics topic |
||||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Cîştigă o invitaţie pentru două persoane la „GOA Territory” Выиграй приглашение на двоих в «GOA Territory»
Concurs: „Descoperă Moldova” Stimaţi vizitatori ai site-ului moldovenii.md. Vă propunem un concurs distractiv. Trimiteţi-ne bancuri pe teme, care vizează cultura, comportamentul, abilităţile moldovenilor sub aspectele sale pozitive. Cele mai haioase şi ingenioase bancuri vor fi apreciate de noi şi vor fi plasate pe pagina nouă a site-ului. Cel mai bun banc va fi premiat cu o invitaţie pentru două persoane la „GOA Territory”.
Pentru mai multe detalii, contactaţi-ne la tel.: 022 225-411, 078-844-114 Va mulţumim.
Конкурс «Откройте Молдову» Уважаемые посетители сайта moldovenii.md. Мы предлагаем вам увлекательный конкурс. Отправьте нам анекдоты на темы, касающиеся культуры, поведения, навыков молдаван с положительной стороны. Самые смешные и умные анекдоты будут оценены нами и размещены на новой странице сайта. Приз за самый лучший анекдот ‒ приглашение на двоих в «GOA Territory». Ждем ваши анекдоты, начиная с сегодняшнего дня, 24 июля, и до 2 августа 2013. За дополнительной информацией обращайтесь по телефонам: 022 225-411, 078-844-114 Спасибо. |
|
-
#1 admin 08 February 2013 | 16:36 Cîștigătorul concursului este: goreaci!!! Felicitari
-
#2 goreaci 08 January 2013 | 12:51 Cum recunoşti moldovenii de pe plaja la Odesaa? E cel care are pantofi, pantaloni la dunga, camesa si parfumat enorm -
#3 goreaci 08 January 2013 | 12:50 Doua blonde stau de vorba:
— Stii, ieri mi-am facut testul de sarcina!
Cealalta, foarte curioasa:
— Si au fost grele intrebarile? -
#4 goreaci 08 January 2013 | 12:49 Cum recunoşti ginerele la moldoveni? E cel care are adidaşii cei mai noi. -
#5 goreaci 08 January 2013 | 12:48 Întrebare la radio Chisinau:
— Există punctul G şi ce este?
— Nu ştim dacă există, dar ştim că este recomandabil să-l căutaţi. -
#6 zeugen 31 July 2013 | 15:05 -
#7 zeugen 31 July 2013 | 14:34 -
#8 iopreaveronika 30 July 2013 | 22:00 dimineata, la plecare, moldoveanul este intrebat de receptioner:
- ei, cum ati dormit?
- asa si asa, da' puresii dumneavoastra n-au inchis ochii toata noaptea. -
#9 iopreaveronika 30 July 2013 | 21:54 Un român la Chisinău se apropie de un localnic
- Nu vă supărati, caut magazinul "Lumea copiilor"!!.
Moldovanul:
- Nu mă supăr, căutati-l. -
#10 iopreaveronika 30 July 2013 | 21:53 Ilenii ii miroseau tare urit piciorele shi ma-sa o sfatuieste sa se marite cu unu care nu pre are niuh.
Se marita ea cu unu.Cind intr-o seara ii spune sotzu:
-Ce, Ileana, nu ti-ai spalat piciorele?
-Da ce, pute?
-Nu, da ma ustura ochii. -
#11 iopreaveronika 30 July 2013 | 21:52 Cinci moldoveni in Moscova.
-Ba, iaca sintem in Moscova, inca nu ne-am plimbat cu taxiul pe aici.
Opresc un taxi. Shoferul le zice ca toti 5 nu incap.
-Te rugam sa ne iai pe toti ca noi am venit impreuna shi impreuna umblam.
-Bine, da cind vedeti vreun militian aplecati-va unu din voi.
Nu-s probleme,facem.
Merg ii merg, hop taxistu zice :
-Militia aplecati-va unu
-Fedea, apleaca-te tu...-Da shi eu las-sa se aplece Vasili...-Da shi repede Vasili, lasa sa se aplece Grisha.
Taxistul:
-[cenzurat]-masi di moldovan, shi se apleaca el. -
#12 ionzzzo 30 July 2013 | 0:57 Deviza moldoveanului: "Viaţa-i scurtă. Dacă tot n-o putem lungi, hai să o facem lată!":D