Basarabeasca este un oraş din Republica Moldova, centrul administrativ al raionului Basarabeasca. Amplasat în lunca rîului Cogîlnic şi Larga e situat la 101 km de Chișinău şi este un important nod feroviar în sud-estul republicii. Conform datelor recensămîntului din 2004, populaţia oraşului Basarabeasca constituie 11 192 locuitori. Localiatea Basarabeasca a fost înfiinţată în anul 1856 de către autorităţile Imperiului Rus, ca colonie evreiască, cu denumirea Romanovca.
Read moreTopic discussion |
Statistics topic |
||||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Cîştigă o invitaţie pentru două persoane la „GOA Territory” Выиграй приглашение на двоих в «GOA Territory»
Concurs: „Descoperă Moldova” Stimaţi vizitatori ai site-ului moldovenii.md. Vă propunem un concurs distractiv. Trimiteţi-ne bancuri pe teme, care vizează cultura, comportamentul, abilităţile moldovenilor sub aspectele sale pozitive. Cele mai haioase şi ingenioase bancuri vor fi apreciate de noi şi vor fi plasate pe pagina nouă a site-ului. Cel mai bun banc va fi premiat cu o invitaţie pentru două persoane la „GOA Territory”.
Pentru mai multe detalii, contactaţi-ne la tel.: 022 225-411, 078-844-114 Va mulţumim.
Конкурс «Откройте Молдову» Уважаемые посетители сайта moldovenii.md. Мы предлагаем вам увлекательный конкурс. Отправьте нам анекдоты на темы, касающиеся культуры, поведения, навыков молдаван с положительной стороны. Самые смешные и умные анекдоты будут оценены нами и размещены на новой странице сайта. Приз за самый лучший анекдот ‒ приглашение на двоих в «GOA Territory». Ждем ваши анекдоты, начиная с сегодняшнего дня, 17 июня, и до 28 июня 2013. За дополнительной информацией обращайтесь по телефонам: 022 225-411, 078-844-114 Спасибо. |
|
-
#1 admin 28 June 2013 | 16:06 Cîștigătorul concursului este: Zavtik!!! Felicitari -
#2 Zavtik 27 June 2013 | 12:51 Воспитатели в детском саду забыли в песочнице двух детей молдаван. К вечеру они построили дачу, баню и бассейн. -
#3 zeugen 20 June 2013 | 8:16 Gata, am decis mai mult sa nu beau... Dar nici mai puțin! -
#4 zeugen 20 June 2013 | 8:13 Trei moldoveni beți stăteau de vorba la o masă:- Cînd mă duc acasă îmi bat nevasta și copiii!Al doilea moldovean:- Eu cînd mă duc acasă imi bat tot cartierul!Al treilea zice:- Eu cînd mă duc acasă bat pe la toate usile! -
#5 leancapalii 18 June 2013 | 10:33 Cele mai prosteşti întrebări a moldovanului sunt:cînd cazi jos şi prieteni te ridică şi te întreabă TE DOARE....şi înkă o întrebare cînd te sună pe fix cineva din prieteni şi te întreabă EŞTI ACASĂ.... -
#6 cristinaursu 17 June 2013 | 12:56 "O femeie goala se priveste in oglinda si ii spune sotului:- Mi se pare ca arat groaznic... asa de grasa si plina de riduri. Am nevoie de un compliment...- Draga mea... ai o vedere extraordinar de buna!" -
#7 cristinaursu 17 June 2013 | 12:56 La un examen de fizica. Profesorul foarte prost dispus. Intra prima studenta.- Duduie, e vara, sunteti intr-un compartiment de tren si va este foarte cald. Ce faceti?Studenta foarte bucuroasa de simplitatea intrebarii raspunde:- Deschid fereastra.- Perfect, va rog sa calculati viteza cu care intra curentul de aer in compartiment, temperatura de afara si presiunea atmosferica.- ?!? Pica examenul.A doua studenta pateste la fel.Intra si a treia studenta, care intre timp aflase despre ce era vorba.- Duduie, e vara, sunteti in tren, in compartiment, si va e foarte cald.Ce faceti?- Imi dau jos bluza.- Dar totusi va e cald.- Imi dau jos fusta.- Inca va e foarte cald.- Imi dau jos sutienul, chilotii, tot, raman goala.- Si daca inca va mai este cald?- Domnule profesor, si sa stiu ca fac sex cu tot trenul, dar fereastra aia tot nu o deschid! :))) -
#8 cristinaursu 17 June 2013 | 12:55 Despre atentia barbatului:- Nici nu ai observat ca mi-ai vopsit parul!- Ba da, iubito, am observat!- Eu nici nu m-am vopsit, magarule!