Dumbrava este un sat din cadrul comunei Trușeni, municipiul Chișinău. Localitatea se află la distanța de 12 km de municipiul Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 406 oameni. Satul Dumbrava a fost înregistrat oficial în anul 2001.
Read moreTopic discussion |
Statistics topic |
||||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Сîştigă o excursie cu degustare pentru 2 persoane la Cricova / Выиграй экскурсию на 2 персоны с дегустацией в Криково
Concurs: „Descoperă Moldova” Stimaţi vizitatori ai site-ului moldovenii.md. Vă propunem un concurs distractiv. Trimiteţi-ne bancuri pe teme, care vizează cultura, comportamentul, abilităţile moldovenilor sub aspectele sale pozitive. Cele mai haioase şi ingenioase bancuri vor fi apreciate de noi şi vor fi plasate pe pagina nouă a site-ului. Cel mai bun banc va fi premiat cu o excursie în oraşul subteran Cricova pentru două persoane. Pentru mai multe detalii, contactaţi-ne la tel.: 022 225-411, 078-844-114 Va mulţumim.
Конкурс «Откройте Молдову» Уважаемые посетители сайта moldovenii.md. Мы предлагаем вам увлекательный конкурс. Отправьте нам анекдоты на темы, касающиеся культуры, поведения, навыков молдаван с положительной стороны. Самые смешные и умные анекдоты будут оценены нами и размещены на новой странице сайта. Приз за самый лучший анекдот ‒ экскурсия на двоих в подвалы Крикова. Ждем ваши анекдоты, начиная с сегодняшнего дня, 22 апреля, и до 29 апреля 2013. За дополнительной информацией обращайтесь по телефонам: 022 225-411, 078-844-114 Спасибо. |
|
-
#1 admin 29 April 2013 | 14:21 Cîștigătorul concursului este: petrica2012!!! Felicitari -
#2 IonelaColesnic 28 April 2013 | 14:35 Stefan cel Mare dupa lupta cu turcii cauta capetenia de turci:
-Unde poate fi oare?
Ecoul: "oare,oare,re"
-Poate e-n padure?
Ecoul: "in padure, padure,re"
-Da poate e-n fintina?
Ecoul: "Nu, nu....e-n padure,padure,re" -
#3 petrica2012 26 April 2013 | 13:15 -Stii bancul ala cu iepurele in baie?
-Nu!
-Nici eu, ca usa era inchisa. -
#4 petrica2012 26 April 2013 | 13:09 Un moldovean urca in tren si vrea sa-si puna bagajele sus, cand observa ca nu mai are loc; scoate un cui din buzunar, il propteste in perete si ii arde un cap de mama focului. Surpriza, cuiul nu intra, moldoveanul rusinat de asta incearca din nou mai barbateste dar fara succes. Sta si se gandeste incurcat un timp, dupa care merge in compartimentul alaturat unde observa stupefiat ca unde dorea sa bata el cuiul dormea un alt moldovean cu capul... -
#5 dragoon2012 25 April 2013 | 21:09 Printrun pustiu merge unu si vede o fintina si striga apaaaaaaaaaa
In timpul ista esi unu mort de sete din fintina si zece undi bai ka si mie mii sete .
-
#6 dragoon2012 25 April 2013 | 21:08 Mami tat earasi sa inbatat .
Da de unde stii ????
Dapo eara berbiri oglinda din baie.
-
#7 dragoon2012 25 April 2013 | 21:08 Iubito ma iubesti
Binenteles dragul meu
Si daca tias zice ca team inselat mai ierta
Binenteles dragul meu mortii se earat .
-
#8 dragoon2012 25 April 2013 | 21:07 Barbatul pe pat de moarte
Fa Marie iaca zimi acuma tu mai inselat vreo data???
Ei vai Boarea eu tieas spune da daca nu mori.
-
#9 dragoon2012 25 April 2013 | 21:06 2 betivi se intilnise si unu il intreba pe celelalat.
Wai spunemi un cuvind care se incepe cu broa si se termina cu sca al doilea :
Elefant ,
dute oi ca tu ai stiut .
-
#10 dragoon2012 25 April 2013 | 21:06 La un pahar de vin se intilnesc 3 livadarii (moldoveanul rusu si ucraineanu )dupa citeva pahare trase dupa suflet au unceput sa se laude cine a avut mai mare roada .
Rusu zice eu margind prin livada am gasit un mar asa de mare ca cind lam pus pe scaun sa rupt scaunul.
Ucraineanu eu am gasit un mar asa de mare ca cind lam pus pe masa sa rupt masa.
Moldoveanu anul acesta nu a avut roada ra se gindise el si zice eu mergind pin livada am gasit asa un mar de mare lam pus in caruta si numai mam intor si de acolo a esit asa un vierme de mare ca a mincat calul.
-
#11 dragoon2012 25 April 2013 | 21:05 Intra o tiganca in magazin si intreba
Aveti baterii de un leu.
Da
Si cit osta ???
-
#12 dragoon2012 25 April 2013 | 21:04 Iubitule ce faci ?
Nimic.
Nimic? Pai de o ora studiezi certificatul nostru de casatorie.
Caut data expirari .
-
#13 dragoon2012 25 April 2013 | 21:03 Scumpulei e correct ca iepurile e cel mai prost animal ?
Da epuras.
-
#14 petrica2012 23 April 2013 | 18:01 "Merge Ion cu bicicleta sa treaca granita in Republica Moldova. Pe spate are doi saci mari. Il opreste vamesul si-i spune:
- Ia stai, ba! ce ai in saci?
- Nisip, bre.
- Mai vedem noi.
Si vamesul ii taie sacii, si, ce sa vezi, nisip. Totusi il tine pe Ion peste noapte si trimite nisipul la laborator. Rezultatul: nimic altceva decat nisip. Ion este lasat liber si i se dau alti saci noi cu nisip.
Peste doua zile Ion se intoarce pe bicicleta cu alti doi saci pe spate. Vamesul iar il opreste, cauta in saci, si ce gaseste? Ati ghicit: nisip.
Povestea se repeta pana cand, intr-o zi, vamesul se intalneste cu Ion intr-o carciuma din Iasi si il intreaba:
- Bre, io stiu ca tu faci contrabanda cu ceva, da nu stiu cu ce, si nu mai pot sa dorm noaptea ca tot la asta ma gandesc. Ia, zi, ca nu spun la nimeni, cu ce faci ma contrabanda?
Ion, dupa ce mai bea putin din tuica, spune sec:
- Cu biciclete." -
#15 petrica2012 23 April 2013 | 17:59 Moldovenii se aduna acasa la unu dintre ei si hotarasc sa invete matematica si incep cu adunarea.
Unul dintre ei, fiind mai destept, spune:
- Ne ADUNAM aici acasa.
- SCADEM niste haine!
- IMPARTIM patul!
- si ne INMULTIM!!!! -
#16 petrica2012 23 April 2013 | 17:57 Un moldovean si un oltean in tren. La un moment dat li se face foame, moldoveanul scoate o piine si o bucata de carne si incepe sa manince. Olteanul scoate niste fite de peste, maninca putina carne de peste si pune grijuliu oasele pe un ziar... Moldoveanul il vede si-l intraba:
- Ma, oltene, da' ce faci cu oasele cele?
- Oo!... oasele astea sint foarte bune, deosebit de sanatoase, contin fosfor si asta ne face pe noi oltenii asa destepti!
Sta moldoveanul, se gindeste, si in final ii propune olteanului sa-i dea piinea si carnea pe oasele de peste.
Acum olteanul se infrupta din carne si piine, iar moldoveanul cu o figura scirbita incearca sa rontaie oasele de peste...
- Ma, oltene, bag sama ca m-ai pacalit cu oasele astea de peste...
- Pai vezi, nici n-ai gustat bine si te-ai desteptat! -
#17 petrica2012 23 April 2013 | 17:55 Ca sa o verifice pe nevasta-sa cat de mult tine la el, intr-o buna zi Vasile se preface ca a murit.
Nevasta-sa :
- Cu ce sa-l imbrac?! Sa-i pun pantofii astia noi? ... Lasa ca-s buni si tenisii !
- Sa-i pun constumul asta bun?!... Lasa ca-i bun si treiningul ...
Il pune in sicriu si incepe sa jeleasca :
- Unde te duci tu Vasileeeeee??!!! Unde te duci Vasileeeee??!!!
Din sicriu, Vasile:
-La stadion, in mortii ma-tii, ca asa m-ai imbracat! -
#18 petrica2012 23 April 2013 | 17:53 Moldovenii s-au hotarat sa faca o fabrica de cauciucuri.
Dupa ce au facut-o stateau ei in dilema, cum sa numeasca fabrica. Si zise unul:
- Hai sa-i zicim "pi buni", ca am auzit ca italienii au o fabrica "pi reli" si li merji tari ghini! -
#19 petrica2012 23 April 2013 | 17:42 Doi moldoveni reparau o masina.
- Uita-te daca functioneaza semnalizatorul.
- Acum da, acum nu, acum da, acum nu... -
#20 petrica2012 23 April 2013 | 17:41 Un om mergea cu trenul prin Moldova. Cu el in compartiment un moldovean.
Se apropie de gara Oituz si omul nostru deschide fereastra sa vada gara. Moldoveanul din spate:
- Marasesti?
Omul nostru:
- Oituz!
Moldoveanul iara:
- Marasesti!
- Ba-i Oituz!
La care moldoveanul infuriat:
- Inchide ba giamul ca ma rasesti.