Prajila este un sat şi comună din raionul Floreşti. Din componenţa comunei fac parte localităţile Antonovca, Frunzești, Prajila și Mihailovca. Localitatea se află la distanța de 14 km de orașul Florești și la 137 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 2907 oameni. Satul Prajila a fost menționat documentar în anul 1588.
Read moreTopic discussion |
Statistics topic |
||||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Cîştigă o invitaţie pentru două persoane la restaurantul „Barracuda” Выиграй приглашение на двоих в ресторан «Барракуда»
Concurs: „Descoperă Moldova” Stimaţi vizitatori ai site-ului moldovenii.md. Vă propunem un concurs distractiv. Trimiteţi-ne bancuri pe teme, care vizează cultura, comportamentul, abilităţile moldovenilor sub aspectele sale pozitive. Cele mai haioase şi ingenioase bancuri vor fi apreciate de noi şi vor fi plasate pe pagina nouă a site-ului. Cel mai bun banc va fi premiat cu o invitaţie pentru două persoane la restaurantul „Barracuda”.
Pentru mai multe detalii, contactaţi-ne la tel.: 022 225-411, 078-844-114 Va mulţumim.
Конкурс «Откройте Молдову» Уважаемые посетители сайта moldovenii.md. Мы предлагаем вам увлекательный конкурс. Отправьте нам анекдоты на темы, касающиеся культуры, поведения, навыков молдаван с положительной стороны. Самые смешные и умные анекдоты будут оценены нами и размещены на новой странице сайта. Приз за самый лучший анекдот ‒ приглашение на двоих в ресторан «Барракуда». Ждем ваши анекдоты, начиная с сегодняшнего дня, 1 апреля, и до 5 апреля 2013. За дополнительной информацией обращайтесь по телефонам: 022 225-411, 078-844-114 Спасибо. |
|
-
#1 admin 04 May 2013 | 14:53 Cîștigătorul concursului este: zeugen!!! Felicitari -
#2 zeugen 04 May 2013 | 10:09 -
#3 zeugen 04 May 2013 | 9:51 O femeie fuge din padure spre sat. La un moment dat se intalneste cu o vecina:
-Unde te grabesti?
-Tocmai am fost violata in padure...
-Ai anuntat politia?
-Nu. Fug repede sa iau pranzul si merg inapoi in padure. ...:)) -
#4 IonelaColesnic 04 January 2013 | 19:08 Doi prieteni la miezul noptii se duceau la o petrecere.La un moment dat unul din ei striga:
-Nimeni nu doarmeeeee!!
-Daca mai strigi o data "nimeni nu doarme" fara rost o sa mergeam acasa.
Peste un minut:
-Nimeni nu doarmeeeeee...cu rost! -
#5 IonelaColesnic 04 January 2013 | 19:00 O domnisoara la examenul de la scoala auto:
Profesorul: Cum lucreaza motorul?
Domnisoara: Dar se poate cu cuvintele mele?
P: Da, desigur!
D: vjjjjj,vjjjj vjj -
#6 IonelaColesnic 04 January 2013 | 18:56 Pe usa unui magazin de haine pentru femei scria "Cele care isi vor alege cumparaturile in mai putin de 20 de minute au reducere 20%". -
#7 IonelaColesnic 04 January 2013 | 18:55 Doi soti in cearta:
Barbatul: Eu sunt capul familiei, pe mine trebuie sa ma asculti!
Femeia: De asta te-ai suit pe dulap, ca sa pari mai mare? -
#8 IonelaColesnic 04 January 2013 | 18:51 Doua colege la lucrare in perechi la scoala.Una din ele zice:
-Si stii care-i culmea prostimei?
-Care-i?
-Sa avem note diferite! -
#9 zeugen 04 January 2013 | 11:08 Un român la Chisinău se apropie de un localnic
- Nu vă supărati, caut magazinul "Lumea copiilor"!!.
Moldoveanul:
- Nu mă supăr, căutati-l. -
#10 zeugen 04 January 2013 | 10:59 -
#11 zeugen 04 January 2013 | 10:56 -
#12 zeugen 04 January 2013 | 10:13 - Chemati-l va rog, pe domnul director Bula la telefon!
- E ocupat.
- Dar eu sunt sotia lui!
- Toate spuneti asta.