Sturzovca este un sat şi comună din raionul Glodeni. Sturzovca este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 19 km de orașul Glodeni și la 157 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 4856 de oameni. Satul Sturzovca a fost menționat documentar în 1852 cu numele Sturzești.
Read moreTopic discussion |
Statistics topic |
||||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Epoca lui Ştefan cel Mare
Vă invităm să vă expuneţi părerile referitor la subiectul propus şi să dezbateţi argumentat opiniile noastre şi ale participanţilor la discuţie. |
|
-
#1 leilei123 14 April 2018 | 6:32 -
#2 AndrS 03 April 2013 | 19:59 Read more -
#3 AndrS 03 April 2013 | 19:59 Read more -
#4 sus 14 July 2012 | 9:19 Adrianis....ii asta avuse n cap -
#5 Lunxul 16 June 2011 | 13:28 Cred ca cel mai tare e faptul ca se incearca acest proces (dezinformare:), inseamna ca au motive,de aici rezulta faptul ca au pentru cine sa o faca si o cauza din care o fac.Mai pe scurt sangele apa nu se face dar ei cred ca inca nu au aflat acest lucru.
-
#6 admin 06 April 2011 | 10:40 În atenția utilizatorilor!!!
Site-ul www.moldovenii.md nu susține și nu promoveaza niciun partid politic.
Campania de promovare a site-ului www.moldovenii.md nu face parte din campania de publicitate a căruiva partid politic.Administrația site-ului NU va accepta publicarea mesajelor și comentariilor cu caracter electoral !!!
-
#7 robert 06 February 2011 | 11:40 #17
http://www.crimetime.ro/international/inca-un-dublu-asasinat-cutremurator-in-moldova-doua-surori-violate-si-ingropate-de-vii.html MAI SOCANT DECAT ATAT FETE INGROPATE DE VII -
#8 Gebeleizis 06 January 2011 | 23:11 RUSINE !!!
ŞOCANT! Nu acceptăm intimidarea tinerilor moldoveni din România! -
#9 Gebeleizis 06 January 2011 | 23:10 Vai si amar de capul asa numitei societati civile din Romania, tara UE, daca ataca niste copii care sunt vinoveti de faptul ca tin la tara lor - Moldova.
-
#10 Adrianis 30 May 2011 | 21:24 Stau şi mă gândesc, pun pariu că "săracilor" care au finanţat acest site nici nu le-a trecut prin minte că pe el vor fi atât de mulţi români
-
#11 alice 30 May 2011 | 15:04 Ce cred eu este ca in acest site exista foarte multe floricele istorice care nu exista ,deci este dezimformare si indoctrinare de tip bolsevic -
#12 robert 27 May 2011 | 12:45 #11 ce este cel mai tare( lunxul)este ca nimeni nu vede ca noi ca natiune stim cine suntem dar ,vine un site de propaganda care vrea sa ne descopere o noua identitate istorica pe care nu stiu cum de pot fi asa de inventivi de a scoate fapte istorice neexistente?
-
#13 liberabit 05 December 2011 | 19:13 # 10Lunxul adevarat ai spus,frate.
-
#14 CalinRomania 05 September 2011 | 23:52 Draga Lunxul-adevar grait-ai !Si sa te auda toti fratii de la est de Prut! Cu mult drag,CalinRomania -
#15 Lunxul 05 August 2011 | 10:08 Read more -
#16 CalinRomania 05 August 2011 | 2:40 Draga vados,de abia acum am inteles-schimbarea ta de "macaz" de la limba romana literara la limba romana moldoveneasca populara:)))) Rad acum pentru ca banui ca imi vei taia capul pentru ca tot "gasesc" motive sa afirm ca vorbesti limba romana.Eu de abia acum am vazut-aici motivul pentru care ai inceput sa vorbesti diferit.Si cu toate acestea-culmea te-am inteles in mare parte.Evident nu si cuvintele de provenienta din rusa.Si in nici un caz nu te consider un destrabalat-ci dimpotriva te respect.Si se vede ca ai studiat.Este adevarat,vezi ,avand opinii diferite eu am impresia ca ai studiat,dar din pacate nu ai studiat si anumite lucruri-legate de istoria romanilor-pe care o te sfatuiesc sa o studiezi un pic-chiar daca nu te consideri roman-asa macar din curiozitate. Cu drag,CalinRomania PS. Ce ar mai fi fost sa te fi pacalit,eu sa fi fost un cetatean al Republicii Moldova si sa-ti fi raspuns acum de-a dreptul in rusa :))))) -
#17 melnik 05 July 2011 | 23:22 Pentru Vados. Argumentul cu 200 de ani nu merge. Spaniolii au stat sub arabi aproape 800 de ani şi tot şi-au păstrat identitatea, românii din Transilvania au stat sub unguri aproape 1000 (o mie de ani!!!) şi tot şi-au păstrat identitatea. Cei care se dezic în doi ani de neam, pur şi simplu nu au verticalitate, pur şi simplu se "pricălesc". -
#18 vados 05 July 2011 | 10:50 Primu mesaj de aista care t-am obesit.Si nu crez tu ca eu is un destrabalat. Am invatat la institut.Char la doua. Prosta eu ma pricalesc si pot asta si fac ca-s svobodnii si prezidentu neu tot asa graesti. -
#19 vados 05 July 2011 | 10:46 Read more -
#20 CalinRomania 05 July 2011 | 4:04 Read more