Красное — город в Республике Молдова. Расположен на левом берегу Днестра, у озера Красна, в 110 км от Кишинева. Население — 2900 человек. Статус поселка городского типа получил в 1957 году.
Читать далееТема обсуждения |
Статистика темы |
||||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Noi, moldovenii
Vă invităm să vă expuneţi părerile referitor la subiectul propus şi să dezbateţi argumentat opiniile noastre şi ale participanţilor la discuţie. |
|
-
#1001 tudor111 14 мая 2011 | 13:02 #1 NU inteleg lumea in ziua de astazi!!! cum este posibil ca dintr-o parte sa vorbesti ca nu exista moldoveni...in timpul ce exista un stat : Republica MOLDOVA...iar cetatenii ei sunt MOLDOVENI oameni buni!!!!Acest lucru aste incontestabil!!
-
#1002 MihaiP 14 мая 2011 | 8:58 Читать далее -
#1003 CalinRomania 14 мая 2011 | 4:38 Manca-var puricii sa va manance !!!Am scis lui Ioanic din nou-o jumatete de ora si s-a sters totul in momentul trimiterii!!! :(((((
-
#1004 CalinRomania 14 мая 2011 | 3:38 Читать далее -
#1005 CalinRomania 14 мая 2011 | 3:18 Draga burlakul,
CalinRomania,ma bucur sa te revad pe forum:)
Iti multumesc de faptul ca te bucuri ca ma vezi pe forum,si imi cer scuze pentru faptul ca nu am facut-o pana acum.Este o placere sa gasesti o astfel de cordialitate.
Vad ca si tu stai noaptea tarziu pe net.Sau esti pe alte....meridiane?
Cu mult drag,CalinRomania
-
#1006 burlakul 14 мая 2011 | 2:59 P/u administratie:nu ca as fi categoric,dar poate revizuiti putin culorile folosite...acest rosu atita ni sa virit pe git,incit personal p/u mine este putin irascibil...si e putin exagerat folosit pe sait...
-
#1007 burlakul 14 мая 2011 | 2:50 ioanic,sunt de acord cu ce ai scris anterior.+ -
#1008 CalinRomania 13 мая 2011 | 20:36 Draga mancurtul,omule vezi ca ai gresit "tinta" .Ceea ce te-a suparat pe tine era ADRESAT lui ADRIANIS de catre NICOARA NU ERA SCRIS DE ADRIANIS !!!
Si ADRIANIS ESTE UN SUSTINATOR AL IDEEI DE ROMAN-MOLDOVEAN
SI NU DOAR DE MOLDOVEAN.
SI APOI AM VAZUT IDEILE GRESITE PROMOVATE DE CREATORII ACESTI SITE.TOCMAI DE ACEEA SUNT AICI.SA INTELEG MAI BINE PE CE SE BAZEAZA ACESTE IDEI GRESITE.cU DRAG,CalinRomania
-
#1009 nicoara 13 мая 2011 | 20:33 # 70 CalinRomania
Caline, iti atrag atentia ca vorba nu e de RAPORTUL DE FORTE, ci de atirnare si iti mai repet o data: in 1940 Romania sa purtat fata de noi ca catre un teritoriu anexat, care nu merita sa fie pentru el jertvite vieti omenesti. Pentru comparatie:in 92 noi am luptat pentru raioanele de est si cetatenii nostri si-au dat viata pentru acel pamint. E clar ca romanii nu se baga in buzunar dupa un cuvint si daca e nevoie pot argumenta si de ce au vindut-o pe mama, dar trecutul chiar nici ei nu-l pot schimba
-
#1010 CalinRomania 13 мая 2011 | 20:22 Draga-draga Ioanic sa stii ca imi place mult cum gandesti.Sa sti ca am si eu unele-mai multe de spus la acest subiect atat de placut in modul in care l-ai expus.Numai.....ca tre sa fug la piscina am cursuri de inot si tre....sa plec din pacate.Dar cand voi reveni mai pe seara sper sa-mi gasesc timpul necesar-cu conditia sa nu ......uit !!! (sunt un zapacit si jumatate! :))) )
-
#1011 ioanic 13 мая 2011 | 18:37 Читать далее -
#1012 ioanic 13 мая 2011 | 16:26 Читать далее -
#1013 MihaiP 13 мая 2011 | 15:44 #80
Amesteci lucrurile (ca multi de pe aici).Relatiile dintre statele medievale Moldova si Valahia au fost, cred eu, normale pentru vremurile alea. Dar dupa unire, relatiile intre munteni, moldoveni, ardeleni au fost foarte bune, si cred ca s-au realizat destul de multe, in special pana la primul razboi mondial, dar si dupa aceea. Deci unirea din 1859 a fost in cea mai mare parte o reusita.Pe de alta parte, ai dreptate in legatura cu comportamentul conducerii Romaniei fata de Basarabia.ioanic:Si la 1918, si in 1991 - de două ori Basarabia singura, fara ajutorul României, si-a căpătat independenta.Nu cred ca putem considera ca Basarabia si-a capatat independenta in 1918. Si-a declarat independenta, dar nu ar fi putut sa o pastreze si sa o faca recunoscuta de catre marile puteri. Teritoriul a fost revendicat de Uniunea Sovietica de la inceput. Alternativa la unirea cu Romania ar fi fost incorporarea in Uniunea Sovietica din 1920. -
#1014 ioanic 13 мая 2011 | 13:51 Читать далее -
#1015 vados 13 мая 2011 | 11:05 Eu as propune sa lasam discutiile acestea care se socoate roman care moldovan. Oricum probabilitatea ca cineva pe celalat sa-l convinga in ale sale este aproape 0. Hai sa discutam pe forum la subiect. La muzica despre muzica. La bucatarie despre bucatarie. La istorie despre istorie. Ca altfel unde nu ai intra aceiasi tema. De exemplu aici Noi moldovenii. Noi moldovenii sintem harnici. ce ziceti cine are argumente conta. Sau Noi moldovenii iubim sa fim NANASI asta la noi e ca o stihie.Cine ce spune la asta? -
#1016 vados 13 мая 2011 | 10:27 -
#1017 vados 13 мая 2011 | 10:24 Cea ce am spus iar nationalistii romani injura sii numesc cu toate cuvintele pe cei care au alta parere.NU am vast nici un moldovan sa-i trimita si sa-i scoata pe rominii de pe acest sait.Totusi moldovenii is mai buni si toleranti. -
#1018 vados 13 мая 2011 | 10:22 Cea ce am spus iar nationalistii romani injura sii numesc cu toate cuvintele pe cei care au alta parere.NU am vast nici un moldovan sa-i trimita si sa-i scoata pe rominii de pe acest sait.Totusi moldovenii is mai buni si toleranti. -
#1019 burlakul 13 мая 2011 | 10:02 Buna ziua tuturor!!!Ce zi frumoasa?! -
#1020 burlakul 13 мая 2011 | 9:59 CalinRomania,ma bucur sa te revad pe forum:)