Баху (Bahu) – село в составе коммуны Сэсень района Кэлэрашь. Село расположено в долине реки Баху, левого притока реки Кула, на расстоянии 40 км от города Кэлэрашь и 69 км от муниципия Кишинёв. По данным переписи 2004 года, в селе проживало 557 человек. Первое документальное упоминание о селе Баху датировано 1907 годом.
Читать далееТема обсуждения |
Статистика темы |
||||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Noi, moldovenii
Vă invităm să vă expuneţi părerile referitor la subiectul propus şi să dezbateţi argumentat opiniile noastre şi ale participanţilor la discuţie. |
|
-
#961 burlakul 15 мая 2011 | 0:18 Ne revedem mai tirziu,trebuie sa plec.
Salut si numai bine!!!
-
#962 CalinRomania 15 мая 2011 | 0:17 Draga burlakul-ai citit chestia asta haioasa? "Cine-i harnic si munceste/Are tot ce vrea/
Cine nu munceste/Are tot asa!".Pe mine m-a amuzat toata ziua!!! Vai voi moldovenii aveti un dar de a face lumea sa se simta bine,sa spuneti chestii haioase rau !!!
-
#963 burlakul 15 мая 2011 | 0:16 Poate administratia la fel e plecata:)) -
#964 burlakul 15 мая 2011 | 0:13 CalinRomania,chiar ma bucur ca asa omeni intra pe acest sait...:)cred ca putem invata permanent ceva nou unii de la altii:)Sunt o fire in proces de evolutie si numai mortea ma va opri...;)si dupa morte dupa cum stii,nimic nu dispare totul se transforma,dupa ce ma transform,evoluez mai departe:))) -
#965 CalinRomania 15 мая 2011 | 0:13 Ma bucur sa te ...."aud":))) Repet,ceea ce spun este cu o anumita rezerva....Ieri seara parca am dat sa creez un subiect nou-raspuns la subiectul pus de vados dar dupa parerea mea cu titlu gresit.El pune intrebarea astfel:Moldoveni sau Romani?Ceea ce in opinia mea este gresit pentru ca se creeaza confuzie.Dupa mine corect ar fi Roman Moldovean sau "doar" Moldovean? Cum vados ruga ca in cadrul acelui subiect sa posteze doar cetatenii Republicii Moldova-cum eu nu fac parte din aceasta categorie-si din respect pentru vados-nu am scris nimic acolo.Am cerut acordul lui vados-dar se pare ca e plecat pe undeva in weekend !!! Iar subiectul meu este si acum......la analizat !!!
-
#966 burlakul 15 мая 2011 | 0:03 Salut:)si eu ma bucur sa te revad:)Am observat ca ai avut niste icomoditati pe forum,eu la fel;)de asta si am apelat la administratie cu rugamintea de a include si memorizarea autentificarii.In privinta la faptul ca ai fost discriminat din motivul ca nu gindesti ca cineva,refuz sa accept,sper sa fie din motive tehnice,saitul este la inceput de cale,cred ca asemenea lucruri vor fi rezolvate.Daca voi intilni discriminare pe acest sait,o sa fiu foarte dezamagit,in primul rind denumirea lui nu va reprezenta ceea ce vrea sa reprezinte!!!Si atunci adio sait,ca sunt o multime de saituri libere:),dar sincer n-as vrea... -
#967 CalinRomania 14 мая 2011 | 23:59 Sa va fac sa radeti un pic.Astazi pe la pranz m-am intalnit cu vecinul care este un moldovean din Vaslui-stabilit in Romania la Constanta.Si sunt doi frati -oameni de tot respectul.A iesit din masina-venea de la munca-foarte vesel-bine dispus ca intodeauna.L-am intrebat de unde vine."De la munca" Si apoi mi-a spus razand urmatoarele:.........................................."Cine-i harnic si munceste /Are tot ce vrea!/
Cine nu munceste/Are tot asa !!!" :))))))))))))
M-a invitat la el in casa cu obisnuita-i ospitalitate moldoveneasca-si i-am spus si de ideile unor frati moldoveni din Republica Moldova.Stiti cum am terminat discutia?................................El,moldovean mi-a spus bancuri cu moldoveni.Eu ,ardelean i-am spus bancuri cu ardeleni.Si ne-am simtit bine impreuna ! Este o placere sa te intalnesti cu astfel de oameni !!!
-
#968 CalinRomania 14 мая 2011 | 23:47 Sper sa spun in viitorul apropiat ca am gresit-ca aprobarea subiectului-temei -propuse de mine a fost doar chestiune de timp.....
-
#969 CalinRomania 14 мая 2011 | 23:45 Draga burlakul, este randul meu sa ma bucur ca te revad pe acest forum.:))))
Din pacate am dat de doua probleme aici.Prima-poate este pur tehnica -mi s-a intamplat sa scriu deja de vreo 3-4 ori o gramada si cand sa trimit........s-a anulat tot! A doua problema este ca am dat sa creez un subiect nou si.....pas! Nica! Se pare ca ideile mele sunt prea romanesti pentru gusturile "conducerii"
-
#970 burlakul 14 мая 2011 | 23:40 Si la urma urmei,daca vati saturat de gindit si vreti sa va relaxati,priviti bucataria,arta s.a. teme libere:)sint destul de interesante:) -
#971 burlakul 14 мая 2011 | 23:38 Catre cei ce scriu ca acest sait are ca scop distrugerea identitatii,ca ar fi un sait rus,s.a.:cind am intrat pe acest sait am avut asemenea ginduri si eu...:)dar daca analizati putin situatia puteti observa,ca nu-i nici-o motivatie p/u aceste afirmatii.Este un forum liber in care isi poate expune parerea oricine,nimeni nu va impune nici o parere,sunteti liberi sa alegeti ce va este pe plac,daca nu va plce din ceea ce este creati singuri tema...:)(nu va ascundeti dupa diferite dogme incapacitatea de a gindi) -
#972 burlakul 14 мая 2011 | 23:27 Multumesc administratiei p/u receptivitate.:)(ma refer la faptul ca ati inclus la autentificare,memorizarea) -
#973 CalinRomania 14 мая 2011 | 20:48 Iar apoi,draga ioanic,intrata sau nu in UE,atata timp cat sistemul este facut asa cum este,Republica Moldova va intra si ea pe acest fagas mai repede sau mai tarziu.Pentru ca sunt aceste tendinte spre imbogatire.Acelasi consumism capitalist il vei gasi oriunde,indiferent ca sunteti sau nu membri UE.
-
#974 CalinRomania 14 мая 2011 | 20:41 Cu toate acestea draga ioanic,nu uita ca nationalismul s-a nascut in Europa si si-a gasit cele mai radicale expresii tot in Europa.Europenilor le va trebui cel putin 100 de ani sa inceapa sa "uite" din nationalismul lor.De fapt chiar aceasta este strategia Rusiei cu privire la UE .La fel ca in cazul romanilor pe care ei ii doresc despartiti,asa si UE e un bloc care,daca ar fi intr-adevar unitar ar pune mari probleme Rusiei.Iar Rusiei nu-i convina sa aiba vecina o "tara" atat de puternica,bogata,mare si cu populatie atat de numeroasa la garnitele ei.Pentru ca cu o astfel de tara l-ar mai ramane foarte putine jonglerii de facut.Si atunci folosesc cu succes pana acum arma nationalismului European si mai ales arma energetica.Acorda preturi preferentiale unor membre UE mai prietene.Si nu degeaba.
-
#975 CalinRomania 14 мая 2011 | 20:33 Читать далее -
#976 ioanic 14 мая 2011 | 19:08 Читать далее -
#977 burlakul 14 мая 2011 | 17:44 Multumesc anticipat. -
#978 burlakul 14 мая 2011 | 17:43 Si iarasi p/u administratie:cu toate ca,observ ca nici o atentie din partea lor...:)))faceti va rog ceva ca autentificarea sa se memorizeze...e neplacut sa intri din nou si din nou...:)nu sta lumea numai pe acest sait...ar usura accesul si near economisi din timp si nervi;) -
#979 burlakul 14 мая 2011 | 17:40 Vrem o conducere competenta,capabila sa reprezinte interesele noastre a tuturor celor ce traiesc aici!!!Traiasca RATIUNEA!!!:)))
Multumesc p/u rabdare...
-
#980 burlakul 14 мая 2011 | 17:36 Ca daca ne-am uita la formarea democratiei SUA,atunci putem vedea ca nu-i mai putin singeroasa decit a noastra (libera,unita,comunista...)Cum erau tratati afroamericanii?aore sa uitat sau nu-i interes sa se mai vada?nici un secol n-a trecut decind ii impuscau si spinzurau pe cei pe care practic sa construitSUA...:( Razboiul dintre nord si sud...oare nu se impuscau fratii intre ei?Eu vreau ca istoria sa ne fie o lectie pe care trebuie sa o intelegem corect,altfel avem toate sansele de a o repeta:(...si chiar ar fi tragic,daca toate jertfele ar fi naprasnice...si in primul rind trebuie sa ne invatam a analiza corect,nu fiecare "istet" cu interese proprii sa-mi spuna ce-i bine pentru mine...asta vreau p/u fiecare...sa ne invatam in primul rind sa rationalizam corect faptele.Asta ne va scuti de manipularile neconstructive:)