Mergi spre compartimentul: Localitaţile Moldovei și diasporei
13 februarie 2016, 12:30 Stilurile dansului moldovenesc views 6928
Concert de caritate „Prin iubire salvăm vieți”
13 februarie 2016, 12:30 Stilurile dansului moldovenesc views 6928

Concert de caritate „Prin iubire salvăm vieți”

La data de 24 februarie, de Dragobetesărbătoarea iubirii, Primăria oraşului Ungheni, Palatul de Cultură, AO „Poarta deschisă" și AO „Datina" vă invită la un concert de caritate „Prin iubire salvăm vieți", organizat pentru susţinerea tinerilor care au nevoie de ajutor. Este vorba de Sănduța Florea, o tînără domnişoară de numai 17 ani și Roman Ciobu, finalist al concursului „Moldova are talent".

Pentru Roman și Sănduța şi pentru dumneavoastră vor evolua artişti autohtoni cu renume, precum: Carolina Gorun, Marina Coptu, El Radu, Dana Marchetan, Cristina Scarlat, Vasile Lupu, Marina Filipovici și Nicolae Paliţ.

În aceeași seara specială veți avea parte de un Tîrg de caritate cu vedetele autohtone în holul Palatului de Cultură începînd cu ora 17:00. Concertul va începe la ora 18:00, în Sala Mare.

Vă aşteptăm cu drag la Palatul de Cultură din oraşul Ungheni, pe data de 24 februarie 2016, ora 17:00. Preţul unui bilet este de 100 lei. Biletele pot fi procurate la Casa Palatului de Cultură.

Sursa: provincial.md

Cuvinte cheie:

caritate , concert , Ungheni

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1447
Populația:
2502 locuitori

Clocuşna este un sat şi comună din raionul Ocniţa. Clocuşna este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Satul Clocușna este situat la o distanță de 25 km de orașul Ocnița și la 230 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004 populaţia satului constituie 2502 oameni. Prima atestare documentară a satului Clocușna din ținutul Hotin datează din 22 august 1447.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.