Mergi spre compartimentul: Localitaţile Moldovei și diasporei
29 iunie 2017, 15:20 Mănăstirile Moldovei istorice views 7605
Percheziții de amploare în nordul țării (Foto, Video)
29 iunie 2017, 15:20 Mănăstirile Moldovei istorice views 7605

Percheziții de amploare în nordul țării (Foto, Video)

Percheziții de amploare în nordul țării, într-un dosar în care sînt vizați mai mulți braconieri și traficanți de droguri.

De pe 13 aprilie curent, cînd angajații Sectorului Poliției de Frontieră „Costești" au depistat un mistreț sălbatic împușcat și trei cartușe calibru 12 mm, a fost pornită urmărirea penală pe faptul vînatului ilegal și identificați posibilii făptuitori. Totodată, s-a stabilit că persoanele bănuite figurează în cadrul unei alte urmăriri penale ce vizează circulația ilegală a substanțelor narcotice.

În context, pentru valorificarea informațiilor acumulate, echipa mixtă a realizat percheziții la domiciliile a trei cetățeni ai R. Moldova, locuitori ai raionului Glodeni.

Urmare a discinderii la bănuitul din satul Lipovăț, r-nul Glodeni, s-au depistat o blană de vulpe şi trei de bursuc, un binoclu și un dispozitiv de vedere pe timp de noapte, calculator, telefoane mobile, aparat foto. Mai mult, cîinele de serviciu Grom a descoperit și un vas de trei litri în care erau ticsite pachete cu masă vegetală mărunțită asemănătoare cu marijuana.

Concomitent, în cadrul percheziționării domiciliului altui bănuit, locuitor al satului Balatina, au fost ridicate 57 de cartușe de vînătoare calibrul 12 mm și 16 mm, deținute ilegal, și două pachete din polietilenă, în care era ambalată substanță vegetală mărunțită, asemănătoare cu marijuana.

Pentru comiterea ilegalităților, trei persoane au fost reținute și plasate în izolatorul de detenție preventivă.

Sursa: noi.md

Cuvinte cheie:

perchezitii , Nord

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:
Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1490
Populația:
1482 locuitori

Zagarancea este un sat şi comună din raionul Ungheni. Din componenţa comunei fac parte localităţile Elizavetovca, Semeni și Zagarancea. Localitatea se află la distanța de 4 km de orașul Ungheni și la 117 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 1482 de oameni. Satul Zagarancea a fost menționat documentar în anul 1490.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.