Mergi spre compartimentul: Localitaţile Moldovei și diasporei
22 mai 2024, 10:45 views 349
Atenție: Accesul în anumite locuri publice din capitală va fi limitat timp de trei zile
22 mai 2024, 10:45 views 349

Atenție: Accesul în anumite locuri publice din capitală va fi limitat timp de trei zile

În zilele de 21-24 mai 2024, va fi limitat temporar accesul persoanelor în anumite locuri publice din capitală, notează Noi.md.

Măsura este luată de poliție în contextul vizitei oficiale în Republica Moldova a circa 40 de delegații străine participante la cel de-al XIX-lea Congres al Curților Constituționale Europene, care vor vizita Guvernul și Parlamentul Republicii Moldova.

În aceste condiții, în perioada: 21-24 mai 2024, între orele 08:00 - 18:00, va fi limitat temporar accesul persoanelor în anumite locuri publice din capitală, din centrul orașului și arterele care fac legătura cu Aeroportul Internațional Chișinău, inclusiv desfășurarea manifestărilor în masă, lucrărilor de reparație a drumurilor și tăiere a arborilor, în perimetrul străzilor pe unde se vor deplasa coloanele oficiale.

Conducătorii auto sunt îndemnaţi să se conformeze cerințelor agenților de circulație, să manifeste răbdare și disciplină, fără abateri de la Regulamentul circulației rutiere.

Sursa: noi.md

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1815
Populația:
22 locuitori

Lelina este un sat din cadrul comunei Salcia, raionul Șoldăneşti, situat la o distanță de 19 km de orașul Șoldănești și la 136 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituie 22 de oameni. Satul Lelina a fost întemeiat în anul 1815.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.