Mergi spre compartimentul: Localitaţile Moldovei și diasporei
10 iunie 2023, 11:00 views 1694
Tîrguri cu produse autohtone în capitală
10 iunie 2023, 11:00 views 1694

Tîrguri cu produse autohtone în capitală

În zilele de 10 și 11 iunie 2023, în sectoarele capitalei, vor fi desfășurate diverse iarmaroace și tîrguri cu produse și mărfuri autohtone.

Acțiunile au drept scop susținerea producătorilor locali și asigurarea locuitorilor capitalei cu mărfuri agricole de sezon, transmite Noi.md.

În sectorul Buiucani, pe teritoriul adiacent edificiului „Kentford”, bd. Ștefan cel Mare, 202, pe 10 iunie 2023 – tîrgul „EcoLocal”, cu produse alimentare și nealimentare autohtone, organizat de Asociația Consumatorilor și Producătorilor Eco și Artizanali.

Pe bd. Ștefan cel Mare, 103 (cinematograf ”Patria”) ”Summer Vibes” – Tîrg al meșterilor populari și producătorilor autohtoni.

În același sector, în Parcul „Alunelul”, Calea Ieșilor, 11/4, va avea loc Tîrgul producătorilor autohtoni „Cămara Fest”, în colaborare cu AO ”Eurocivis”.

În sectorul Rîșcani,pe bd. Moscova, 21, vizavi de str. M. Basarab, 6 – Tîrg cu fructe, legume și produse apicole.

În același sector, pe str. Miron Costin, 13/1 (lîngă scuar) – Tîrgul „Gusturi și tradiții de primăvară” al producătorilor autohtoni, organizat în colaborare cu AO „Perspectiva”.

În sectorul Centru, pe str. Ismail, 94, colț cu str. D. Cantemir – Tîrgul producătorilor autohtoni cu fructe și legume.

În Parcul „Valea Morilor”, pe aleile paralele cu faleză, spre Izvorul „Tamara” – tîrg cu produse Eco, organizat de către Asociația Jurnaliștilor de Mediu și Turism Ecologic.

În sectorul Botanica,pe bd. Dacia, 26 – Tîrg al producătorilor locali, organizat în colaborare cu AO „Perspectiva”.

În același sector, în Parcul „Sarmizegetusa” – Tîrg al producătorilor locali, organizat în colaborare cu AO „Perspectiva”.

În Parcul „Valea Trandafirilor” – Tîrg artizanal și de articole hand-made.

În sectorul Ciocana, pe bd. Mircea cel Bătrîn, colț cu str. P. Zadnipru – Tîrg al producătorilor autohtoni, organizat în colaborare cu AO „Perspectiva”.

În același sector, pe adresele: P. Zadnipru, 2, str. Profesor Ion Dumeniuk, 20, str. G. Latină, 12/11- Tîrg al producătorilor autohtoni cu fructe și legume.

Tîrgul meșterilor populari, în Scuarul Catedralei Mitropolitane „Nașterea Domnului”, pe aleea adiacentă str. Al. Pușkin, în colaborare cu AO „Uniunea Meșterilor Populari din Moldova”.

Sursa: noi.md

Cuvinte cheie:

tîrguri , Chisinau

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1529
Populația:
1722 locuitori

Dîngeni este un sat şi comună din raionul Ocniţa. Din componenţa comunei fac parte două localităţi: Dîngeni și Grinăuți. Satul Dîngeni este situat la o distanță de 10 km de orașul Ocnița, la 1,5 km de stația de cale ferată Grinăuți și la 240 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 1722 de oameni. Prima mențiune documentară a satului Dîngeni datează din 21 septembrie 1529.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.