Mergi spre compartimentul: Localitaţile Moldovei și diasporei
15 martie 2023, 12:00 views 1430
În capitală a început înnoirea marcajelor la trecerile pietonale din preajma instituțiilor de învățămînt
15 martie 2023, 12:00 views 1430

În capitală a început înnoirea marcajelor la trecerile pietonale din preajma instituțiilor de învățămînt

În capitală au început lucrările de înnoire a marcajelor rutiere la trecerile pietonale din preajma instituțiilor de învățământ, transmite MOLDPRES.

Potrivit primăriei capitalei, angajații urmează să intervină în 180 de locații din oraș. Ulterior, vor fi înnoite marcajele şi la celelalte treceri pietonale din Chișinău.

Măsura are drept scop sporirea siguranței în trafic pentru copiii care traversează zilnic străzile în drum spre și de la școală.

Autoritățile capitalei au îndemnat conducătorii auto să respecte Regulamentul circulației rutiere, să fie atenți la semnele de circulație și marcajele temporare, utilizate pentru a ghida traficul.

Sursa: www.moldpres.md

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1907
Populația:
350 locuitori

Chiţcanii Noi este un sat din cadrul comunei Chiţcanii Vechi, raionul Teleneşti. Localitatea se află la distanţa de 19 km de oraşul Teleneşti şi la 88 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 350 de oameni. Satul Chiţcanii Noi a fost înființat în anul 1907.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.