Mergi spre compartimentul: Localitaţile Moldovei și diasporei
15 martie 2023, 12:00 views 660
În capitală a început înnoirea marcajelor la trecerile pietonale din preajma instituțiilor de învățămînt
15 martie 2023, 12:00 views 660

În capitală a început înnoirea marcajelor la trecerile pietonale din preajma instituțiilor de învățămînt

În capitală au început lucrările de înnoire a marcajelor rutiere la trecerile pietonale din preajma instituțiilor de învățământ, transmite MOLDPRES.

Potrivit primăriei capitalei, angajații urmează să intervină în 180 de locații din oraș. Ulterior, vor fi înnoite marcajele şi la celelalte treceri pietonale din Chișinău.

Măsura are drept scop sporirea siguranței în trafic pentru copiii care traversează zilnic străzile în drum spre și de la școală.

Autoritățile capitalei au îndemnat conducătorii auto să respecte Regulamentul circulației rutiere, să fie atenți la semnele de circulație și marcajele temporare, utilizate pentru a ghida traficul.

Sursa: www.moldpres.md

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:
Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1604
Populația:
2157 locuitori

Selişte este un sat şi comună din raionul Orhei. Din componenţa comunei fac parte localităţile Mana, Lucăşeuca și Selişte. Localitatea se află la distanța de 7 km de orașul Orhei și la 53 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 2157 de oameni. Satul Seliște a fost menționat documentar în anul 1604.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.