Mergi spre compartimentul: Localitaţile Moldovei și diasporei
25 noiembrie 2021, 14:00 views 2627
Cum arată noul scuar amenajat din parcul Valea Trandafirilor?
25 noiembrie 2021, 14:00 views 2627

Cum arată noul scuar amenajat din parcul Valea Trandafirilor?

Primarul general al municipiului Chișinău, Ion Ceban, a arătat cum arată scuarul amenajat în memoria victimelor catastrofei de la Cernobîl din Parcul Valea Trandafirilor, sectorul Botanica, postînd o fotografie corespunzătoare pe pagina sa de socializare, transmite Noi.md.

Trebuie remarcat faptul că acest complex constă din acest monument și alei. În plus, a fost instalat un sistem de iluminat, mobilier urban și camere de supraveghere video. În afară de semnificația culturală a acestui scuar, locuitorii capitalei vor putea găsi aici un loc frumos pentru odihnă.

Sursa: noi.md

Cuvinte cheie:

Chisinau , parc , Valea Trandafirilor

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
sec. XX
Populația:
0 locuitori

Suhaia Rîbnița este un sat din cadrul comunei Cobasna din Unitățile Administrativ-Teritoriale din Stînga Nistrului, Republica Moldova. Localitatea se află la distanța de 24 km de orașul Rîbnița și la 126 km de Chișinău. În prezent este o localitate depopulată. Satul Suhaia Rîbnița a fost înființat în secolul XX.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.