Mergi spre compartimentul: Localitaţile Moldovei și diasporei
13 octombrie 2021, 11:00 views 1969
Zi liberă pentru bugetari de Hramul orașului
13 octombrie 2021, 11:00 views 1969

Zi liberă pentru bugetari de Hramul orașului

Zi liberă pentru bugetarii din Chişinău de Hramul Oraşului. Decizia Consiliului Municipal din 2002 este valabilă și în acest an.

Pe 14 octombrie, instituțiile de stat subordonate autorităților Capitalei şi celor centrale nu vor avea program de lucru.

La muncă va fi prezent doar personalul necesar din unele instituţii precum regiile de transport sau instituţiile medicale, care va fi remunerat conform Codului Muncii.

Anul acesta, Hramul municipiului Chișinău se va desfăşura fără evenimente festive de amploare, din cauza situaţiei epidemiologice grave, Capitala fiind în prezent sub cod roșu.

Sursa: noi.md

Cuvinte cheie:

Ziua Orașului , zi liberă

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1560
Populația:
128 locuitori

Mărtineşti este un sat din cadrul comunei Grebleşti, raionul Străşeni. Localitatea se află la distanța de 15 km de orașul Strășeni și la 38 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 128 de oameni. Satul Mărtinești a fost menționat documentar în anul 1560.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.