Mergi spre compartimentul: Localitaţile Moldovei și diasporei
16 ianuarie 2013, 12:43 views 9117
16 ianuarie 2013, 12:43 views 9117

O nouă construcție neautorizată în parcul „Valea Morilor”

A început o nouă construcție în zona verde a parcului „Valea Morilor” din Capitală, transmite UNIMEDIA. Grupul „Salvați Chișinăul Verde” avertizează că pe str. Timiș, în apropiere de Teatrul Verde, a fost îngrădit un teren de 500 m.p. și au fost tăiați deja în jur de 30 de arbori.

UNIMEDIA a contactat autoritățile locale care au declarat că nu cunosc nimic despre acest caz.
„Din informațiile pe care le dețin la acest moment, pe adresa indicată nu avem eliberată o autorizație. Dar mъine echipa noastră va merge la fața locului și vă vom prezenta mai multe informații”, a menționat Gheorghe Răilean, şeful Direcţiei autorizare şi disciplină în construcţii.

Cuvinte cheie:

Chisinau , legal

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1622
Populația:
1725 locuitori

Calaraşovca este un sat şi comună din raionul Ocniţa. Din componenţa comunei fac parte două localităţi: Berezovca şi Calaraşovca. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 1725 de locuitori. Satul Calaraşovca este situat la o distanţă de 30 km de oraşul Ocniţa şi la 210 km de Chișinău. Satul  Calaraşovca a fost întemeiat în anul 1622.  

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.