Mergi spre compartimentul: Localitaţile Moldovei și diasporei
23 februarie 2021, 09:50 views 3117
Explozie la Botanica într-un bloc de locuit cu 6 etaje
Foto: Noi.md
23 februarie 2021, 09:50 views 3117

Explozie la Botanica într-un bloc de locuit cu 6 etaje

Explozie într-un bloc de pe strada Independenţei. Zeci de echipe de salvatori, ambulanţe și echipaje ale poliției se află acum la faţa locului, scrie Noi.md.

Potrivit poliției, explozia s-a produs la ora 20:00 pe strada Independentei 12/1. De vină ar fi o butelie de gaz. Potrivit martorilor, explozia s-a produs într-un bloc de locuit cu cinci etaje, cel puțin trei persoane au fost transportate de urgență la spital.

 

Apelul la Serviciul 112 a fost recepționat la ora 20:17 minute. Ajunși, angajații IGSU au stabilit că în urma exploziei într-o bucătărie comună au fost afectate geamurile, ușile în apartamentele de la etajele 1- 5.

Păreții portanți nu au fost afectați. Salvatorii au verificat toate locuințele pentru a stabili dacă nu au fost blocate careva persoane sub dărămături. Victime nu au fost raportate, iar potrivit informațiilor prleminare doi minori în vîrstă de 1 și 10 ani, precum și o femeie au avut de suferit.

Conform datelor operative, copiii au fost internați la Spitalul Clinic Municipal De Copii "Valentin Ignatenco" în stare stabilă satisfăcătoare. La moment, la fața locului lucrează toate serviciile abilitate. Cauza și circumstanșele producerii deflagrației urmează a fi stabilite ulterior de specialiști.

Sursa: noi.md

Cuvinte cheie:

explozie , Chisinau

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1768
Populația:
4941 locuitori

Tîrnauca este un sat și comună din Unitățile Administrativ-Teritoriale din Stînga Nistrului, Republica Moldova. Localitatea se află la distanța de 26 km de orașul Slobozia și la 69 km de Chișinău. Populaţia satului Tîrnauca alcătuia 4941 de oameni în anul 2004. Satul Tîrnauca a fost menționat documentar în anul 1768.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.