Mergi spre compartimentul: Localitaţile Moldovei și diasporei
15 februarie 2020, 17:00 views 3530
Și-a construit afacerea pe locul unei stații a transportului public (Foto)
15 februarie 2020, 17:00 views 3530

Și-a construit afacerea pe locul unei stații a transportului public (Foto)

Un pavilionul comercial construit în locul unei stații de așteptare pe strada Liviu Deleanu din capitală a fost stricat de serviciile muncipale, scrie Noi.md.

Potrivit actelor, în locul acestuia trebuia să fie o stație de așteptare a transportului public. Potrivit pretorului sectorului Buiucani, această în locul pavilionului va fi contruită o stație de așteptare pentru locuitorii urbei.

„Această construcție a reprezentat o stație de așteptate a transportului public cu un pavilion comercial. Doar că pentru pasageri nu a fost prevăzut și spațiu de așteptare”, a scris pe pagina sa de facebook Vadim Brînzaniuc, pretorul sectorului Buiucani.

Demontare / Sursa:Vadim

Sursa: noi.md

Cuvinte cheie:

stație , business

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1869
Populația:
9000 locuitori

Pervomaisc este un sat și comună din Unitățile Administrativ-Teritoriale din Stînga Nistrului, Republica Moldova. Localitatea se află la distanța de 26 km de orașul Slobozia și la 100 km de Chișinău. Populaţia satului Pervomaisc alcătuia 9000 de oameni în anul 2010. Satul Pervomaisc a fost menționat documentar în anul 1869 cu denumirea Cuciurgan.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.