Mergi spre compartimentul: Localitaţile Moldovei și diasporei
28 decembrie 2017, 10:45 views 10013
Cei mai buni pompieri din sectorul Botanica au fost premiați (Foto)
28 decembrie 2017, 10:45 views 10013

Cei mai buni pompieri din sectorul Botanica au fost premiați (Foto)

Detașamentul de salvatori și pompieri din sectorul Botanica al municipiului Chișinău a avut parte astăzi de o gala a premiilor pentru cei mai buni și devotați angajați ai anului 2017.

Ședința de bilanț a avut parte într-un anturaj festiv la Pretura sectorului Botanica al capitalei. Aici alături de autoritățile publice locale, salvatorii au primit diplome și laude pentru activitate ireproșabilă, dedicație și devotament pentru profesia aleasă. 45 de pompieri s-au învrednicit de titluri cum ar fi: cei mai carismatici, cei buni sportivi, cei mai buni în intervenție, cei mai buni în activitate de prevenire.

Titlul de cel mai bun pompier al anului 2017 a revenit plutonierului Railean Ion care a fost selectat de conducerea în baza activității desfășurate în anul curent. Salvatorii au fost decernați cu diplome, dar și cu premii din partea superiorilor.

Cu un mesaj de felicitare față de cei mai destoinici a venit conducerea IGSU și Pretura sec. Botanica. Mai mult, alături de salvatori pentru ai felicita au fost colegii din poliție dar și unii parteneri din cadrul societății civile.

Cu un frumos cadou în ajun de an nou a venit și colectivul artistic Romanița din sectorul Botanica care a interpretat colinde, urături tuturor salvatorilor și pompierilor.

Detașamentul de salvatori și pompieri din sec. Botanica face parte din Inspectoratul General pentru Situații de Urgență iar efectivul acestuia au intervenit în anul 2017 la peste 800 situații de risc în care au fost salvate zeci de persoane.

Sursa: dse.md

Cuvinte cheie:

Botanica , Chisinau , premiu , pompieri

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1907
Populația:
345 locuitori

Rassvet este un sat din cadrul oraşului Bucovăţ, raionul Străşeni. Localitatea se află la distanța de 17 km de orașul Strășeni și la 41 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 345 de locuitori. Satul Rassvet a fost întemeiat în anul 1907.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.