Mergi spre compartimentul: Localitaţile Moldovei și diasporei
10 septembrie 2015, 16:30 views 8292
Au fost aleși consilierii care vor repartiza banii din Fondul de rezervă al Chișinăului
10 septembrie 2015, 16:30 views 8292

Au fost aleși consilierii care vor repartiza banii din Fondul de rezervă al Chișinăului

Astăzi a continuat scandaloasa ședință a Consiliului Municipal Chișinău (CMC), care a început în seara zilei de 3 septembrie (în loc de ora 10.00), iar la ora 00.45, pe 4 septembrie, a fost întreruptă pentru o săptămînă, informează NOI.md.

Aleșii locali au reușit să examineze astăzi, pînă la masă, doar două chestiuni – privind componența a două comisii. După lungi deliberări, în Comisia pentru repartizarea mijloacelor financiare din Fondul de rezervă al municipiului Chișinău au fost aleși 15 membri – șase funcționari ai Primăriei și nouă consilieri din partea tuturor partidelor din CMC.

Este vorba de primarul general, Dorin Chirtoacă, viceprimarul Nistor Grozavu, directorul Direcției principale finanțe, Veronica Herța, șefa Direcției juridice, Diana Gurschi, directorul adjunct al Direcției principale finanțe, Valentina Văzdăuțan, viceprimarul Vladimir Coteț, consilierii Adrian Culai (PLDM), Iurie Cazacu (PDM), Natalia Vîsotina (PCRM și celor fără de partid), Elena Panuș (Partidul Nostru), Ruslan Codreanu (PPEM), Mariana Lungu, Iurie Topală (ambii PL), Ion Ceban, Tatiana Cunețchi (ambii PSRM).

Sursa: www.noi.md

Cuvinte cheie:

Chisinau , primaria , buget

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1619
Populația:
1808 locuitori

Cucuruzeni este un sat şi comună din raionul Orhei. Din componenţa comunei fac parte localităţile Ocniţa-Răzeşi și Cucuruzeni. Localitatea se află la distanța de 20 km de orașul Orhei și la 65 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 1808 oameni. Satul Cucuruzeni a fost menționat documentar în anul 1619.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.