Mergi spre compartimentul: Localitaţile Moldovei și diasporei
11 decembrie 2022, 12:00 Muzica clasica views 902
La Bălți s-a scumpit călătoria cu troleibuzul. Cît va costa din 1 ianuarie
11 decembrie 2022, 12:00 Muzica clasica views 902

La Bălți s-a scumpit călătoria cu troleibuzul. Cît va costa din 1 ianuarie

Călătoriile cu troleibuzele în municipiul Bălți se scumpesc. Consilierii municipali au aprobat în ședința de astăzi noul tarif. Astfel, din 1 ianuarie 2023, bălțenii vor achita 5 lei pentru o călătorie, față de 3 cît este acum, scrie presa locală, transmite realitatea.

Potrivit șefei Întreprinderii Municipale „Direcția de troleibuze Bălți”, majorarea tarifului este condiționată de scumpirea energiei electrice. Potrivit acesteia, de vinerea trecută, întreprinderea achita pentru energia electrică, în orele de vîrf, 10 lei și 80 de bani kW.

Elena Maximciuc a mai menționat că chiar și după majorarea tarifului, întreprinderea municipală va avea un deficit de 6 milioane de lei.

Ultima dată, prețul pentru călătoriile cu transportul public din municipiul Bălți s-a majorat în luna martie a acestui an.

Sursa: noi.md

Cuvinte cheie:

Balti , troleibuz

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:
Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1910
Populația:
106 locuitori

Antonovca este un sat din cadrul comunei Copăceni, raionul Sîngerei. Localitatea se află la distanța de 10 km de oraşul Sîngerei şi la 90 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 106 oameni. Satul Antonovca a fost întemeiat în anul 1910.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.