Mergi spre compartimentul: Localitaţile Moldovei și diasporei
13 ianuarie 2024, 13:30 views 929
Maratonul Săniuțelor a adus bucurie într-un sat din R. Moldova
13 ianuarie 2024, 13:30 views 929

Maratonul Săniuțelor a adus bucurie într-un sat din R. Moldova

O zi plină de veselie și zîmbete au avut locuitorii satului Fetești din raionul Edineț, acolo unde și mic și mare au venit la Maratonul Săniuțelor.

Evenimentul a început dimineața devreme, cînd participanții au sosit cu săniuțele lor pregătite pentru a se bucura de omăt și de o atmosferă prietenoasă, transmite tvn.

Copiii din Fetești au fost printre cei mai entuziaști participanți, aducîndu-și cele mai vesele și colorate săniuțe pentru a se întrece într-o cursă plină de haz. Părinții și bunicii s-au alăturat cu bucurie, demonstrînd că vîrsta nu este un impediment în calea distracției.

Sursa: noi.md

Cuvinte cheie:

maraton , sanie , Edineţ

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1822
Populația:
1648 locuitori

Porumbeşti este un sat şi comună din raionul Cantemir. Porumbeşti este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 7 km de orașul Cantemir și la 112 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 1648 de oameni. Satul Porumbeşti a fost menționat documentar în anul 1822.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.