Mergi spre compartimentul: Localitaţile Moldovei și diasporei
20 august 2024, 14:00 views 107
Abonamentele anuale de călătorie în transportul public pentru elevi: Ce anunț face Primăria capitalei
20 august 2024, 14:00 views 107

Abonamentele anuale de călătorie în transportul public pentru elevi: Ce anunț face Primăria capitalei

Vitalie Mihalache, șeful Direcției Generale Mobilitate Urbană, informează că abonamentele anuale de călătorie în transportul public pentru elevii claselor I-IV, repartizate pentru anul de studii 2023-2024, sînt valabile pînă la sfîrșitul lunii octombrie, curent, notează Noi.md.

„Pînă în această dată, urmează a fi tipărite și repartizate în școlile municipale abonamentele pentru următorul an de studii, în baza solicitării Direcției Generale Educație, Tineret și Sport”, a declarat Vitalie Mihalache, în cadrul ședinței de azi a serviciilor municipale.

În anul 2023, au fost emise peste 45 de mii de abonamente anuale pentru elevii claselor I-IV, acestea oferind deținătorilor dreptul de a călători gratuit în troleibuze și autobuze, inclusiv în perioada vacanțelor.

Sursa: noi.md

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1479
Populația:
2783 locuitori

Moleşti este un sat şi comună din raionul Ialoveni. Moleşti este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 19 km de orașul Ialoveni și la 32 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 2783 de oameni. Satul Moleşti a fost menționat documentar în anul 1479.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.