28 ianuarie 2021, 17:00 Sănătate views 19010
Medicamente pe care nu ar trebui să le iei niciodată cînd ești răcit
28 ianuarie 2021, 17:00 Sănătate views 19010

Medicamente pe care nu ar trebui să le iei niciodată cînd ești răcit

Iată ce nu ar trebui să facem niciodată atunci cînd ne îmbolnăvim!

Primul sfat pe care ți-l putem da este să nu recurgi niciodată la automedicație, adică să nu îți administrezi niciun fel de tratament cu pastile fără recomandarea medicului care te-a consultat în prealabil.

În al doilea rînd, încearcă pe cît posibil să renunți la antibiotice și siropuri de tuse. Pe de o parte, antibioticele sînt recunoscute pentru efectele nocive pe care le au asupra sănătății corpului. Te ajută să scapi de infecții, dar îți afectează stomacul și te storc de vlagă. În timp, poți chiar să devii imună la antibiotice daca le consumi des, ceea ce nu este un lucru tocmai bun.

Sursa: realitatea.net

Cuvinte cheie:

medicamente , sanatate , raceala

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1528
Populația:
1498 locuitori

Tătăreşti este un sat şi comună din raionul Străşeni. Satul este situat la o distanță de 12 km de orașul Strășeni și la 35 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituie 1498 de oameni. Prima atestare documentară a satului Tătărești datează din anul 1528.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.