04 noiembrie 2013, 16:15 Sport views 4613
04 noiembrie 2013, 16:15 Sport views 4613

40 de fete au parcurs 10 kilometri pe biciclete


Foto: trm.md

Vor să vadă pe stradă mai multe biciclete decât maşini. Scopul nobil şi l-au pus zeci de fete, indignate că oamenii preferă maşinile în detrimentul unor mijloace de transport ecologice. Activistele şi-au decorat câte o bicicletă şi au parcurs circa 10 kilometri prin capitală, trnsmite trm.md.

Participantele susţin că, astfel, vor să promoveze un mod sănătos de viaţă şi să atragă atenţia asupra lipsei de piste pentru biciclişti.

Ideea a fost lansată de trei jurnaliste care au plasat un apel pe o reţea de socializare. După cursă, participantele vor avea parte de mai multe activităţi.

În cursă s-au aventurat în jur de 40 de fete, dar şi câţiva băieţi.

Acţiunea se desfăşoară pentru a doua oară.

Sursa: trm.md

Cuvinte cheie:

sport , ciclism , sanatate

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
sec. XX
Populația:
25 locuitori

Cucioaia Nouă este un sat din cadrul comunei Ghiliceni, raionul Teleneşti. Localitatea se află la distanţa de 18 km de oraşul Teleneşti şi la 88 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 25 de oameni. Satul Cucioaia Nouă a fost înființat la începutul secolului XX.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.