06 septembrie 2013, 15:15 Sport views 6730
06 septembrie 2013, 15:15 Sport views 6730

Noi victorii pentru boxerii moldoveni la ”Centura de aur”


Foto: moldpres.md

Trei boxeri moldoveni au învins ieri în ziua a doua de concurs la turneul internaţional ”Centura de aur”, care se desfăşoară la Constanţa (România), informează MOLDPRES.

Toţi au repurtat victorii cu decizii unanime ale arbitrilor. Alexandru Rîşcan (52 kg) l-a devansat pe Nicolae Ştefan (România). Vasile Belous (69 kg) l-a întrecut pe Artiom Masliy din Israel, iar Victor Carapcevschi (75 kg) a fost declarat biruitor în meciul disputat cu Martin Portolev (Bulgaria).

În prima zi Vadim Ivaniuc (60 kg) a fost învins cu scorul 2-1 de Elian Dimitrov (Bulgaria).

La turneu participă toţi membrii lotului naţional, fiind ultimul test în ajunul Campionatului Mondial care va avea loc pe 4-13 octombrie la Almatî (Kazahstan).

Turneul ”Centura de aur” se desfăşoară a 38-a oară. Competiţia se va încheia pe 8 septembrie.

Cuvinte cheie:

box , victorie , turneu , Romania

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1760
Populația:
976 locuitori

Revaca este un sat din cadrul oraşului Sîngera, municipiul Chișinău. Satul are o suprafaţă de circa 0.64 kilometri pătraţi, cu un perimetru de 5.06 km. Localitatea se află la distanța de 23 km de municipiul Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia constituia 976 locuitori. Satul Revaca a fost menționat documentar în anul 1760.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.