08 iulie 2024, 11:00 Sport views 869
Canotorul moldovean Ivan Corșunov a cucerit aurul
08 iulie 2024, 11:00 Sport views 869

Canotorul moldovean Ivan Corșunov a cucerit aurul

Sportivul moldovean Ivan Corșunov a cucerit medalia de aur la Campionatul Mondial Studențesc desfășurat în orașul Rotterdam, Olanda, în proba de simplu vîsle.

Informația a fost comunicată de către Cămitetul Național Olimpic și Sportiv din Republica Moldova, notează noi.md cu referire la diez.

„Prin muncă asiduă, perseverență și pasiune pentru sport, Ivan ne-a demonstrat încă o dată că limitele pot fi depășite”, se arată în postare.

În 2018, sportivul a participat la Jocurile Olimpice de Tineret din Buenos Aires, Argentina. Tînărul a concurat în proba canotaj academic, clasîndu-se pe locul 6.

Sursa: noi.md

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1451
Populația:
3331 locuitori

Ţaul este un sat şi comună din raionul Donduşeni, Ţaul este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Satul Ţaul este situat în partea de sud a raionului Donduşeni, la o distanţă de 6 km de orașul şi de gara Donduşeni şi la 210 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituie 3331 de oameni. Satul Ţaul a fost întemeiat în anul 1451 sub numele Alboteşti.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.