15 februarie 2023, 15:00 Sport views 1509
Radu Albot atacă la un turneu din SUA
15 februarie 2023, 15:00 Sport views 1509

Radu Albot atacă la un turneu din SUA

Cel mai bun tenisman moldovean, Radu Albot, participă în această săptămînă la turneul american de la Delray Beach, unde a cucerit primul său titlu ATP din carieră în anul 2019. Adversar în prima rundă va fi o cunoștință mai veche, spaniolul Fernando Verdasco, notează tv8.

Turneul de la Delray Beach este unul de suflet pentru Radu Albot, care în 2019 cucerea primul titlu ATP după o luptă de 3 seturi foarte disputate cu britanicul Daniel Evans.

Albot a mai participat la turneul american în anul 2020, iar la ediția din acest an se va duela cu o cunoștință mai veche, speniolul Fernando Verdasco, posesorul unui wild-card și care a ajuns pe locul 133 mondial.

În cele 4 întîlniri directe cu tenismanul moldovean, ibericul a obținut tot atîtea victorii de trei ori pe zgură și o dată pe suprafața hard la Australian Open în 2019.

La turneul de la Delray Beach, Radu Albot este văzut drept favorit avînd în vedere că este pe locul 113 mondial și cu 6 ani mai tînăr decît Verdasco. Partida dintre cei doi este programată în această seară cu începere de la ora 21:30.

Sursa: noi.md

Cuvinte cheie:

Radu Albot , tenis , turneu , SUA

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1854
Populația:
871 locuitori

Suric este un sat şi comună din raionul Cimişlia. Suric este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 24 km de orașul Cimișlia și la 57 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 871 de oameni. Satul Suric a fost menționat documentar în anul 1854.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.