25 ianuarie 2023, 15:05 Sport views 916
Turneu de futsal în memoria fostului fotbalist Sergiu Sandu
25 ianuarie 2023, 15:05 Sport views 916

Turneu de futsal în memoria fostului fotbalist Sergiu Sandu

La Căușeni s-a desfășurat un turneu de futsal în memoria fostului fotbalist al echipei Sinteza Căușeni, Sergiu Sandu.

La competiție au participat trei echipe alcătuite din copii născuți în anii 2009-2010ale școlii de fotbal din Căușeni, inclusiv una din filiala din satul Constantinovca.

Cîștigătoare a devenit echipa antrenată de Vadim Luchian, care s-a împus în ambele meciuri. Locul doi a fost ocupat de formația lui Dmitri Didilica, iar pe locul trei - echipa lui Stepan Custurov.

Laureații competiției au primit medalii și cadouri din partea organizatorilor. La festivitatea de premiere au participat președintele Asociației de fotbal din Căușeni, Nicolae Sandu, membrii Biroului Executiv ARF Căușeni, Vadim Luchian și Elena Railean, antrenori și spectatori.

Sursa: noi.md

Cuvinte cheie:

futsal , turneu , Căușeni

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:
Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1924
Populația:
36 locuitori

Mocreachi este un sat din cadrul comunei Hîrtop din Unitățile Administrativ-Teritoriale din Stînga Nistrului, Republica Moldova. Localitatea se află la distanța de 20 km de orașul Grigoriopol și la 68 km de Chișinău. Populaţia satului Mocreachi alcătuia 36 de oameni în anul 2000. Satul Mocreachi a fost înființat în anul 1924.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.