12 septembrie 2022, 16:00 Sport views 1433
GEELY Moldova îi bucură din nou pe cei pasionați de sport și odihnă activă cu familia ©
12 septembrie 2022, 16:00 Sport views 1433

GEELY Moldova îi bucură din nou pe cei pasionați de sport și odihnă activă cu familia ©

GEELY Moldova deschide noi locații: campionatul de wakeboarding pe cablu în WakePark.

Pe 11 septembrie, WakePark, primul wake park din Moldova, a găzduit campionatul deschis de wakeboarding pe cablu în Moldova, la care au participat rideri din Moldova, Ucraina, România și multe alte țări europene.

Partenerul oficial al evenimentului a fost GEELY, un brand dinamic și în dezvoltare activă a cărui filozofie este strîns legată de sport și de un stil de viață activ.

De această data, GEELY Moldova a vizitat o nouă locație – WAKEPARK, un loc grozav nu numai pentru iubitorii de sporturi nautice, ci și un loc grozav pentru odihnă activă cu familia.

În cadrul evenimentului au fost expuse două crossover-uri GEELY: GEELY COOLRAY & GEELY Atlas Pro – două mașini care îmbină atît dinamismul și caracterul sportiv, cît și confortul, spațialitatea și siguranța pentru călătoriile cu famili. În același timp, pot fi găsite mai multe momente comune între aceste mașini și locația WakePark, deoarece și aici, și acolo sînt combinate atît vacanțele sportive, cît și vacanțele în familie.

Toți vizitatorii și participanții la eveniment au avut prilejul să cunoască mai aproape mașinile și să le aprecieze calitățile și avantajele.

GEELY nu încetează să descopere noi locații și evenimente grozave pentru întreaga familie, împărtășindu-le cu bucurie, fiți alături de GEELY! Urmăriți noutățile și înainte ne așteaptă multe alte descoperiri și aventuri!

Happy life – GEELY Drive!

 

Cuvinte cheie:

Geely , Campionat

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1437
Populația:
2651 locuitori

Lipnic este un sat şi comună din raionul Ocniţa. Din componenţa comunei fac parte localităţile Lipnic și Paustova. Satul Lipnic este situat la o distanță de 3 km de orașul Ocnița și la 236 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004 populaţia satului constituia 2651 de oameni. Satul Lipnic a fost menționat documentar în anul 1437.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.