24 iunie 2022, 14:30 Sport views 1911
Radu Albot s-a calificat pe tabloul principal la Wimbledon
Foto: tennisworldde.com
24 iunie 2022, 14:30 Sport views 1911

Radu Albot s-a calificat pe tabloul principal la Wimbledon

Cel mai bun tenisman moldovean, Radu Albot, și-a îndeplinit marele obiectiv la Wimbledon. Jucătorul nostru s-a calificat pe tabloul principal al turneului de Mare Șlem după ce a dispus în patru seturi de austriacul Sebastian Ofner în runda decisivă a calificărilor.

Radu Albot s-a duelat în a treia rundă a calificărilor cu austriacul Sebastian Ofner, în fața căruia avea o înfrângere pe zgură în anul 2020 la un turneu austriac în Kitzbuhel.

De această dată, moldoveanul, considerat favorit, și-a respectat blazonul și deși a început modest primul set, pierzând cu 2-6, în următoarele trei parțiale a fost de neoprit și a obținut o victorie sigură, scor 6-3, 6-4, 7-5, după o partidă care a durat două ore și 28 de minute.

Albot a reușit 9 ași, în timp ce adversarul 14, însă procentajul primului serviciu a fost în favoarea jucătorului nostru.

Albot se califică pe tabloul principal la turneul de Mare Șlem de la Wimbledon, care va avea loc în Regatul Unit în perioada 27 iunie–10 iulie.

 

 

Sursa: noi.md

Cuvinte cheie:

Radu Albot , victorie , Wimbledon

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1927
Populația:
185 locuitori

Vasilievca este un sat din cadrul comunei Cocieri, raionul Dubăsari. Localitatea se află la distanța de 17 km de orașul Dubăsari și la 67 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 185 locuitori. Satul Vasilievca a fost înființat în anul 1927.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.