11 iunie 2022, 17:30 Sport views 1434
Gala Top Gun Maximus adună cei mai buni luptători la Orhei
11 iunie 2022, 17:30 Sport views 1434

Gala Top Gun Maximus adună cei mai buni luptători la Orhei

Clubul sportiv „Maximus”-Voievod în parteneriat cu promotorul profesionist „Top Gun” va organiza pe data de 19 iunie, în Orhei, o gală profesionistă de excepție. Evenimentul va începe la ora 19:00, la Palatul de Cultură „Andrei Suruceanu”.

Zilele trecute a avut loc lupta privirilor, invitat fiind și luptătorul moldovean de categoria grea, supranumit și King Kong, Alexandr Romanov. Organizatorii galei își propun ca acest eveniment să devină o tradiție și speră ca sala să fie neîncăpătoare.

„Încercăm prin această gală să promovăm sportul de performanță și să motivăm copiii să aibă eroii pozitivi în față. Sperăm să iasă ceva interesant. Avem cîteva lupte de top. Sînt așteptate lupte semi profesioniste, două lupte de box profesionsit, opt lupte incendiare la diferite categorii. Sperăm că vom da un start bun aici, în Orhei, și acest eveniment va deveni o tradiție și poate în toamnă organizăm o nouă ediție”, a declarat pentru Noi.md președintele Clubului Maximus-Voievod, Oleg Sclifos.

Și luptătorul Alexandr Romanov spune că va susține sportivii moldoveni, spunînd că este siguri că aceștia vor da tot ce au mai bun pe ringul de luptă.

„Am cîțiva favoriți pe care îi urmăresc. Sînt nerăbdător să văd cum vor fi luptele dintre haiducii noștri și sportivii români. Eu îi voi susține pe ai noștri, pentru că mă consider un patriot și aștept de la băieți lupte frumoase și fie ca trofeul să rămînă mereu acasă”, spune Alexandr Romanov.

Sursa: noi.md

Cuvinte cheie:

Voievod , box

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1945
Populația:
253 locuitori

Chirilovca este un sat din cadrul comunei Vinogradovca, raionul Taraclia. Localitatea se află la distanța de 16 km de orașul Taraclia și la 157 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 253 de oameni. Satul Chirilovca a fost întemeiat în anul 1945.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.