24 noiembrie 2021, 14:00 Sport views 3300
Campioana Moldovei va întîlni diseară echipa Real Madrid
24 noiembrie 2021, 14:00 Sport views 3300

Campioana Moldovei va întîlni diseară echipa Real Madrid

Campioana Sheriff va juca în această seară cel de-al cincilea meci din grupa D. Tiraspolenii vor întîlni, de la ora 22:00, Real Madrid, Spania. Partida va avea loc la stadionul Sheriff din Tiraspol, transmite Noi.md cu referire la unimedia.info.

Meciul Sheriff – Real Madrid va fi arbitrat de către Szymon Marciniak (40 de ani), arbitru FIFA din 2011. El va fi ajutat de asistenții Pawel Sokolnicki, Tomasz Listkiewicz, al 4-lea oficial Tomasz Musial, arbitrul asistent video Tomasz Kwiatkowski și asistentul arbitrului video Krzysztof Jakubik (toți, Polonia). Observator de arbitri UEFA a fost delegat Fritz Stuchlik din Austria, iar delegat UEFA – Milovan Djukanovic din Muntenegru.

Sheriff a fost învinsă de Inter cu 3-1 în etapa trecută și a căzut pe locul 3 în clasament. Campioana Republicii Moldova este la 3 puncte de liderul Real şi la 2 de Inter Milano, ocupanta poziţiei secunde. Moussa Kyabou este indisponibil pentru jocul de azi, iar evoluția lui Momo Yansane este sub semnul întrebării.

Echipa antrenată de tehnicianul ucrainean Yurii Vernydub va susține astăzi al 132-lea meci din cupele europene. Bilanț: 40 victorii, 38 egalități, 53 înfrîngeri. Golaveraj 121-134.

Real Madrid este unul dintre cel mai titrate cluburi din istoria fotbalului, fondat în anul 1902, care a cucerit un număr record de 33 titluri de campion naţional, 19 Cupe ale Spaniei, precum şi 13 trofee în cea mai importantă competiţie continentală (Cupa Campionilor Europeni/Liga Campionilor).

Fotbalistul belgian Eden Hazard nu este în lotul lui Real Madrid pentru meciul de miercuri cu Sheriff Tiraspol din Liga Campionilor. Real nu va conta nici pe galezul Gareth Bale, accidentat într-un meci al naţionalei ţării sale, nici pe spaniolul Dani Ceballos și nici pe uruguyanul Federico Valverde.

Fotbaliștii de la Real Madrid au fost întîmpinați ieri la Aeroport de fani.

Sursa: noi.md

Cuvinte cheie:

Sheriff , meci

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1772
Populația:
2780 locuitori

Lărguţa este un sat şi comună din raionul Cantemir. Lărguţa este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 15 km de orașul Cantemir și la 115 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 2780 de oameni. Satul Lărguţa a fost menționat documentar în anul 1772.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.