25 februarie 2013, 11:31 Sport views 9232
25 februarie 2013, 11:31 Sport views 9232

Moldova va participa la campionatul lumii la Jiu-Jitsu Brazilian

Moldoveanul Alexei Strechie de la BJJ Athletic Chișinău s-a calificat la Campionatul Lumii de Jiu-Jitsu 2013, după ce pe 23 februarie, a cîștigat medalia de aur în Open-ul de la BJJ Trials București, transmite UNIMEDIA.

Este pentru prima dată în istoria țării noastre cînd un sportiv ce practică BJJ va reprezenta Republica Moldova la campionatul din Abu-Dhabi.

Campionatul lumii din acest an va avea loc la Abu Dhabi, Emiratele Arabe, în perioada 13-14 aprilie. Este cea mai prestigioasă competiție de nivel profesional în domeniul luptelor Jiu-Jitsu.

Cuvinte cheie:

sport , moldovenii , Campionat , lupta

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1436
Populația:
466 locuitori

Făurești este un sat din comuna Ciorescu în componenţa municipiului Chișinău. Localitatea este situată în centrul Moldovei, la o distanță de 1 km de comuna Ciorescu și la 18 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia constituia 466 de oameni. Satul Făurești a fost menționat documentar în anul 1436 cu denumirea Oțetești.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.