11 mai 2021, 12:00 Sport views 3211
Radu Albot a urcat patru poziții în clasamentul mondial
11 mai 2021, 12:00 Sport views 3211

Radu Albot a urcat patru poziții în clasamentul mondial

Tenismanul moldovean Radu Albot a urcat patru poziții în clasamentul mondial și este acum pe locul 77. Compatriotul nostru a jucat ultima dată în calificările turneului de la Madrid , însă a fost învins de italianul Lorenzo Musetti.

Apoi, Albot s-a retras de la competiția de la Roma, unde, la fel în calificări, trebuia să joace cu un alt reprezentant al Italiei, Raul Brancaccio.

Cea mai bună clasare a lui Radu în ierarhia mondială a fost înregistrată în august 2019, atunci cînd moldoveanul a fost pe locul 39.

Schimbări importante s-au produs și în vîrful clasamentului ATP. Tenismanul rus Daniil Medvedev a urcat pe locul secund și l-a devansat pe spaniolul Rafael Nadal. Lider rămîne sîrbul Novak Djokovic.

Italianul Matteo Berrettini, care a ajuns pînă în finala turneului de la Madrid, a urcat o poziție și este acum pe locul 9.

Sursa: noi.md

Cuvinte cheie:

sport , tenis , rating

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1604
Populația:
938 locuitori

Cihoreni este un sat din cadrul comunei Bieşti, raionul Orhei. Localitatea se află la distanța de 20 km de oraşul Orhei şi la 75 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 938 de oameni. Satul Cihoreni a fost menționat documentar în anul 1604.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.