26 aprilie 2021, 14:40 Sport views 2642
Dorin Bucșa - medaliat cu bronz la turneul internațional
26 aprilie 2021, 14:40 Sport views 2642

Dorin Bucșa - medaliat cu bronz la turneul internațional

La "Cupa Guvernatorului din Sankt Petersburg", care a avut loc în perioada 20-24 aprilie, au participat mai mult de 100 de boxeri din 12 țări din Asia, Africa și Europa.

Pugilistul nostru, participant la categoria de 60 kg, în drumul spre semifinale l-a învins pe boxerul din Estonia, Mark Andreev și pe Vladimir Strîghin din Rusia, dar a pierdut în fața uzbecului Abdumalik Khalokov, castigînd medalia de bronz.

La un pas de piedestal s-au aflat doi dintre boxerii noștri, pierzînd luptele din sferturile de finală și ocupînd locul cinci:

- Alexandru Paraschiv (64 kg) l-a învins pe kazahul Zakir Safiulin, dar nu l-a putut depăși pe Dmitri Asanov din Belarus;
- Dmitri Galagoț (69 kg) l-a învins pe rusul Dmitri Garaev, dar a pierdut în fața lui Baturov Bobo-Usmon din Uzbekistan.

În luptele preliminare:

- Vadim Todorov (81 kg), după ce l-a învins pe estonianul Steven Aas, a pierdut în fața rusului Andrei Kosenkov;
- Andrei Vreme (75 kg) și Andrei Chiriacov (81 kg) nu a reușit să-i învingă, respectiv, pe Andrei Kovalciuk din Rusia și Mohamad Assagir din Maroc.

Sursa: noi.md

Cuvinte cheie:

sport , box

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1588
Populația:
499 locuitori

Cureşniţa este un sat din cadrul comunei Holoşniţa, raionul Soroca. Localitatea se află la distanța de 13 km de orașul Soroca și la 169 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 499 de oameni. Satul Cureșnița a fost menționat documentar în anul 1588.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.