19 ianuarie 2021, 10:45 Sport views 3143
Victor Ciobanu, victorie la „Zagreb Open”
19 ianuarie 2021, 10:45 Sport views 3143

Victor Ciobanu, victorie la „Zagreb Open”

Luptătorul de stil greco-roman Victor Ciobanu a cîştigat turneul internaţional ”Zagreb Open”.

El a obţinut 3 victorii în limitele categoriei de greutate 63 kg, cu germanul Andrej Ginc, norvegianul Stig andre Berge şi suedezul Niklas Ohlen. În ultimul act, Victor s-a impus cu 8-7 în faţa suedezului Ohlen după ce a fost condus cu 0-7.

Pe podium au mai urcat Donior Islamov (67 kg) şi Gabriel Lupaşco (82 kg). Ei s-au ales cu medaliile de bronz, după ce i-au învins în finala mică pe uzbekul Mirzobek Rakhmatov, respectiv italianul Matteo Maffezzoli.

La Nice au concurat luptătorii de stil liber. Ei au cucerit trei medalii la turneul ”Grand Prix de France”. Mihail Sava a obţinut distincţia de argint, iar Evgheni Nedealco şi Leonid Colesnic s-au ales cu bronzul. Sava i-a cedat în finala categoriei 70 kg georgianului Zurabi Iakobishvili.

Sursa: noi.md

Cuvinte cheie:

sport , Lupte greco-romane

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1598
Populația:
1730 locuitori

Gherman este un sat din cadrul comunei Sculeni, raionul Ungheni. Localitatea se află la distanța de 26 km de orașul Ungheni și la 132 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 1730 de oameni. Satul Gherman a fost menționat documentar în anul în anul 1598.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.