15 ianuarie 2021, 10:45 Sport views 1945
Doi sportivi din R. Moldova au plecat în România la cantonament
15 ianuarie 2021, 10:45 Sport views 1945

Doi sportivi din R. Moldova au plecat în România la cantonament

Federația de Lupte din Republica Moldova anunță că două sportive moldovene vor participa la cantonamentul de pregătire al lotului român de lupte feminine.

Potrivit anunțului făcut de Federația de Lupte din Republica Moldova, sportivele Irina Rîngaci, Mihaela Samoil și antrenorul Petru Chiperi, vor participa, în baza invitației Federației Române de Lupte, în perioada 12-30 ianuarie 2021, la cantonamentul de pregătire al lotului român de lupte feminine, din localitatea Piatra Arsă, România, transmite Moldpres.

În comunicatul de presă, federația moldoveană de lupte a mulțumit Federației Române de Lupte pentru invitație și găzduire.

Sursa: stiri.md

Cuvinte cheie:

Romania , sport

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1906
Populația:
1084 locuitori

Chircăieştii Noi este un sat şi comună din raionul Căuşeni. Din componenţa comunei fac parte localităţile Baurci și Chircăieştii Noi. Localitatea se află la distanța de 46 km de orașul Căușeni și la 62 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 1084 de oameni. Satul Chircăieştii Noi a fost întemeiat în anul 1906.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.