28 august 2012, 11:38 Sport views 7697
28 august 2012, 11:38 Sport views 7697

Tenismana din Dubăsari a cucerit medalia de argint la Euro Mini Champs


Foto: nr2.ru

Ecaterina Şmîganovscaia (12 ani) din Dubăsari a devenit ieri la Schiltigheim (Franţa) vicecampioană europeană de minicadete la tenis de masă, transmite MOLDPRES.

Ea a cedat într-un meci final dramatic cu scorul 2-3 (5-11, 11-6, 5-11, 13-11, 7-11) reprezentantei României, Andrea Dragoman.

Solicitat astăzi de MOLDPRES să comenteze succesul repurtat directorul Şcolii specializate de tenis de masă din Dubăsari, Valeriu Grosu, a declarat că victoria obţinută aparţine tuturor antrenorilor de la instituţie. "Noi muncim conform sistemului complex de brigadă şi, ca urmare, succesul înregistrat este comun. Mă bucur că am mai obţinut o medalie la Europenele de minicadete, că am consolidat astfel tradiţia stabilită în urmă cu mai mulţi ani", a spus oficialul.

În top-10 la categoriile lor de vîrstă (11-12 ani) au întrat doi jucători moldoveni, Vlad Ursu şi, respectiv, Cristian Chiriţă.

În 2010 campioană a devenit Elizaveta Medveţchi, colegă de antrenamente cu Ecaterina Şmîganovscaia. Medalii de aur şi argint a cucerit în anii precedenţi şi călărăşeanul Andrei Puţuntic. Ediţia din anul curent a Campionatului European a reunit 359 de jucători din 39 de ţări, notează MOLDPRES.

Cuvinte cheie:

medalie , sport , tenis

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:

Populația:
1105 locuitori

Slobozia-Şirăuţi este un sat şi comună din raionul Briceni. Slobozia-Şirăuţi este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituie 1105 oameni. 

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.