30 ianuarie 2019, 17:30 Sport views 12937
La meciurile de calificare a selecționatei Moldovei pentru Campionatul European va fi posibil de intrat numai cu abonament
30 ianuarie 2019, 17:30 Sport views 12937

La meciurile de calificare a selecționatei Moldovei pentru Campionatul European va fi posibil de intrat numai cu abonament

Vînzarea biletelor la meciurile de calificare a echipei naționale a Moldovei pentru Campionatul Europei va fi realizată, inclusiv în baza abonamentelor.

Fanii fotbalului vor trebui să facă alegerea: să cumpere un abonament pentru toate meciurile sau să rămînă fără jocul lor preferat. În vînzare liberă biletele vor apărea numai în cazul în care nu va fi posibilă realizarea tuturor abonamentelor, informează Moldfootball.com.

În runda de calificare a Campionatului European-2020, echipa națională a Moldovei va juca cu Franța, Turcia, Islanda, Albania și Andorra.

Anterior, a fost făcută publică informația referitor la faptul că Turcia va construi un stadion în Găgăuzia pentru meciurile UEFA Champions League. Noua arena din Comrat va corespunde tuturor standardelor FIFA. Pe acest stadion va deveni posibilă desfășurarea meciurilor Ligii Campionilor UEFA.

 

Sursa: bloknot-moldova.md

Cuvinte cheie:

fotbal , Campionat , abonament

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1430
Populația:
5111 locuitori

Ciuciuleni este un sat și comună din raionul Hînceşti. Ciuciuleni este unicul sat din comuna cu același nume. Localitatea se află la distanța de 28 km de orașul Hîncești și la 55 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populația satului constituia 5111 oameni. Satul Ciuciuleni a fost menționat documentar în anul 1430.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.