11 iulie 2012, 14:35 Sport views 7079
11 iulie 2012, 14:35 Sport views 7079

Sportivii moldoveni şi-au primit echipamentul pentru Jocurile Olimpice de la Londra

Comitetul Naţional Olimpic a prezentat echipamentul sportiv pe care îl va purta delegaţia moldovenească la Jocurile Olimpice de la Londra. In total, au fost confecţionate 3 seturi de echipament care includ: costumul de competiţie, treningul şi costumul de paradă.

La prezentarea oficială a echipamentului au fost prezenţi doar doi sportivi: luptătorul Nicolae Ceban şi arcaşul Dan Olaru. Vestimentaţia i-a impresionat pe toţi, iar sportivii moldoveni speră că noul look să-i ajute să cucerească Londra atît prin prezența vestimentară, cît şi prin obţinerea unor rezultate bune. “Sper să revenim de acolo cu medalii”, a spus Dan Olaru.

La ceremonia de prezentare a echipamentului a venit şi preşedintele Nicolae Timofti. Şeful statului a rămas impresionat de noul look al sportivilor. "Echipamentul este bine gîndit şi aranjat. Îmi pare foarte bine că o să arătăm frumos acolo", a menţionat Timofti.

Pe lînga echipamentul sportiv, la festivitate a fost prezentată şi mascota olimpică denumită "drăguşor".

Reamintim că 24 de sportivi moldoveni vor fi incluşi în lotul naţional pentru competiţiile de la Londra. În lista delegaţiei sportive a Republicii Moldova s-au înscris 22 de sportivi care vor participa la cea de-a XXX-a ediţie a Jocurilor Olimpice şi încă 2 sportivi care vor reprezenta republica noastră la cea de-a XV-a ediţie a Jocurilor Paralimpice.

 

Sursa: noi.md

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1516
Populația:
1259 locuitori

Oneşti este un sat şi comună din raionul Hînceşti. Din componenţa comunei fac parte localităţile Onesti si Strimbeni. Localitatea se află la distanța de 38 km de orașul Hîncești și la 68 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 1259 de oameni. Satul Onești a fost menționat documentar în anul 1516.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.