28 februarie 2012, 09:56 Sport views 3405
28 februarie 2012, 09:56 Sport views 3405

Sportivi din Moldova s-au întrecut în cadrul Campionatului ”Voievod Regions Cup-2012”

Tineri sportivi din 10 raioane ale Moldovei au participat la Campionatul ”Voievod Regions Cup-2012”, etapa I, care a avut loc în comuna Ciorescu, municipiul Chișinău. Campionatul a aliniat pe ringul de luptă sportivi de diferite vîrste.

„Am lansat proiectul luptelor regionale ”Voievod”, în cadrul căruia ne-am gîndit să creăm intrigă între echipa-gazdă şi raioane”, a declarat pentru NOI.md preşedintele Federaţiei de luptă naţională ”Voievod”, Nicolae Pascaru.

De această dată, sportivii din Anenii Noi, Donduşeni, Orhei, Dubăsari etc. s-au întrecut cu membrii echipei-gazdă din comuna Ciorescu, mun. Chișinău. Fetele şi băieţii au arătat un adevărat spectacol pe saltea, demonstrînd tehnici excelente de luptă.

”A fost puţin greu, puţin uşor. Cu stăruinţă şi muncă am reuşit să cîştig”, a spus medaliata de aur din Orhei Dorina Cazac.

”Îmi place lupta ”Voievod” şi depun mult efort în aceasta”, a afirmat sportivul din Anenii-Noi Oleg Pavlicenco.

Potrivit organizatorilor, pe parcursul anului, astfel de evenimente vor avea loc în circa 12 raioane ale Moldovei.

Sursa: noi.md

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1560
Populația:
4279 locuitori

Chişcăreni este un sat şi comună din raionul Sîngerei. Din componenţa comunei fac parte localităţile Nicolaevca, Slobozia-Chișcăreni, Chișcăreni. Localitatea este situată pe cursul de sus al rîului Ciulucul de Mijloc, la distanța de 21 km de oraşul Sîngerei şi la 110 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 4279 de oameni. Satul Chișcăreni a fost menționat documentar în anul 1560.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.