18 iulie 2016, 10:00 Sport views 4708
Radu Albot a cîştigat turneul Challenger
18 iulie 2016, 10:00 Sport views 4708

Radu Albot a cîştigat turneul Challenger

Radu Albot a cîştigat turneul Challenger din orașul polonez Poznan. Tenismanul moldovean, care a fost principalul favorit al competiţiei, l-a învins în finală pe belgianul Clement Geens în 2 seturi, scor 6-2, 6-4.

Finala de la Poznan a durat o oră şi jumătate. Acesta a fost al cincilea turneu Challenger câştigat de Radu Albot la simplu si al treilea din acest an. Pentru performanța din Polonia, Albot s-a ales cu o primă în valoare de 6.150 de euro şi a primit 90 de puncte ATP.

În această vară tenismanul de 26 de ani a câştigat turneele Challenger de la Fergana şi Furth şi a ajuns pentru prima dată în turul doi la Wimbledon, al treilea turneu de Mare Şlem al anului. Totodată, Albot a revenit în topul celor mai buni 100 tenismani ai lumii.

Sursa: www.ipn.md

Cuvinte cheie:

turneu , tenis , Radu Albot

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1955
Populația:
48 locuitori

Piteşti este un sat din cadrul comunei Beştemac, raionul Leova. Localitatea se află la distanța de 25 km de orașul Leova și la 83 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 48 de oameni. Satul Pitești a fost înființat în anul 1955.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.