05 decembrie 2015, 11:00 Sport views 5640
Lista nominalizărilor la titlurile de cei mai buni sportivi și antrenori
05 decembrie 2015, 11:00 Sport views 5640

Lista nominalizărilor la titlurile de cei mai buni sportivi și antrenori

Asociația Presei Sportive din Moldova (APSM) a dat publicității lista pretendenților la titlurile "Cel mai bun sportiv al anului", "Cel mai bun antrenor în 2014", "Cea mai bună echipă" și "Cel mai bun tînăr performer", informează MOLDPRES.

La prima secțiune au fost incluși circa 20 de performeri. Șanse bune de a fi desemnați la categoria "Cel mai bun sportiv al anului" au sportivii Aaron Cook, medaliat cu bronz la Campionatul Mondial de taekwondo, și Serghei Tarnovschi, premiant la Mondialele de canotaj.

La secțiunea antrenori, figurează Alexandru Chirpicenco, antrenorul lotul național de kaiac-canoe, Liuc Cook, antrenorul lui Aaron Cook, și Ruslan Bodișteanu, timonierul-șef al selecționatei Moldovei la lupte libere.

La secțiunea "Tinere talente" șanse de a învinge au Alexandra Emilianov, campioană mondială de junioare la aruncarea greutății, Serghei Tarnovschi, campion mondial de tineret la canotaj, și Alexei Sancov, posesor a trei medalii de aur la Festivalul Olimpic al Tineretului European.

În lista echipelor pretendente la titlul suprem figurează naționala de haltere a Moldovei, FC Milsami Orhei, campioana Moldovei la fotbal, și naționala de rugbi a Moldovei.

Festivitatea "Gala laureaților" va ave loc pe 14 decembrie la un hotel din Chișinău.

Sursa: www.moldpres.md

Cuvinte cheie:

sport , 2015

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1439
Populația:
1012 locuitori

Ohrincea este un sat din cadrul oraşului Criuleni, raionul Criuleni. Localitatea se află la distanța de 9 km de orașul Criuleni și la 50 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 1012 locuitori. Satul Ohrincea a fost menționat documentar în anul 1439.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.