09 decembrie 2011, 15:45 Sport views 5227
09 decembrie 2011, 15:45 Sport views 5227

Proiectul “FIGHTING EAGLES” la Chişinău

La 10 decembrie 2011 arena de atletism va găzdui turneul seriei europene FEA PRESENTS “FIGHTING EAGLES” EUROPE SERIES K-1 & MMA RULES”.

Această denumire nu este întîmplătoare, de secole vulturul a fost un simbol al libertăţii, curajului, puterii şi măreţiei. Pînă în prezent, vulturul ocupă locul de onoare pe steaguri şi embleme, simboluri ale statalităţii în multe ţări. De aceea în proiectul “FIGHTING EAGLES” participă cei mai puternici şi mai curajoşi luptători din Republica Moldova, care vor lupta cu cei mai buni luptători din lume şi din Europa. În turneu, cei mai buni luptători din Republica Moldova vor arată abilităţile lor în secţiunile de MMA si K-1.

Concurentii luptătorilor noştri vor fi unii dintre cei mai buni luptători din Europa. Pentru Republica Moldova, acest eveniment va deveni un punct de reper, deoarece seria de turnee “FIGHTING EAGLES” va avea loc atît la nivel european cît şi la nivel mondial.

La turneul “FIGHTING EAGLES” luptele promit să fie foarte interesante. În cadrul turneului vor avea loc 5 lupte la categoria K-1 şi cinci lupte pentru MMA. In K-1 vor evolua: Țuțu Constantin, Railean Maxim, Christian Dorel, Matej Vitali şi Nani Vadim. În cadrul MMA vor evolua: Nicolae Skorokhod, Alexandru Macari, Kapmari Dmitri, Druciok George şi Vlad Moraru. Asociaţia de FEA s-a impus deja pe scena mondială ca un partener de încredere, astfel încît pentru luptătorii străini implicați în turneul organizat de Asociaţia FEA participarea este prestigioasă.

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1677
Populația:
838 locuitori

Ghelăuza este un sat şi comună din raionul Străşeni. Din componenţa comunei fac parte localităţile Saca și Ghelăuza. Localitatea se află la distanța de 10 km de orașul Strășeni și la 35 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 838 de oameni. Satul Ghelăuza a fost menționat documentar în anul 1677.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.