18 februarie 2015, 16:52 Sport views 6535
Moldoveanul Maxim Dubarenco va reprezenta Belarus
18 februarie 2015, 16:52 Sport views 6535

Moldoveanul Maxim Dubarenco va reprezenta Belarus

Lovitură pentru tenisul moldovenesc. Unul dintre liderii naţionalei, Maxim Dubarenco, a decis să reprezinte Republica Belarus de acum încolo, transmite IPN.

Tenismanul de 22 de ani urmează să primească în curând cetăţenia acestei ţări. Informaţia a fost confirmată de preşedintele Federaţiei Moldoveneşti de Tenis, Marina Tauber. În urmă cu câteva săptămâni, Dubarenco a trimis o scrisoare la federaţie în care anunţa că nu se va prezenta la meciul cu Ungaria din Cupa Davis, dacă nu va încasa primele pentru partida cu Danemarca.

„Este o invenţie a lui Dubarenco. El se înţelesese cu belaruşii încă de anul trecut, când la Chişinău a avut loc partida Moldova - Belarus. Este o mare pierdere plecarea lui Dubarenco", a declarat pentru IPN preşedintele Federaţiei Naţionale de Tenis, Marina Tauber.

Maxim Dubarenco nu a fost de găsit pentru a comenta situaţia. El este unul dintre cei mai valoroşi tenismeni autohtoni, iar în selecţionata Moldovei a fost numărul doi, după Radu Albot. Moldova va întâlni pe 6-8 martie, Ungaria, la Gyor, într-un nou duel din cadrul Cupei Davis.

Sursa: ipn.md

Cuvinte cheie:

tenis , moldovenii , Belarus

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1921
Populația:
1608 locuitori

Miciurin este un sat şi comună din raionul Drochia. Miciurin este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 7 km de orașul Drochia și la 178 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 1608 oameni. Satul Miciurin a fost întemeiat în anul 1921.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.